JAPON VE MELEK BALIĞI -- Devamı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Anlaşılan yanlış bilgilendirilmişim. Peki ne yapabilrim geri iade almayacaklardır. cevremde başka balık besleyende yok. Atamamnda onları
Japonlar meleklerin yanında tüyleri yolunmuş bir kuştan farkı kalmayacaktır.Tamamen savunmasızlar.Melekler mutlaka zarar verecektir ileride.Buradan tüm akvaristlere sesleniyorum.Eğer böyle bir foruma üyeyseniz lütfen balık alırken akvaryumculara değil bilgili akvaristlere güvenin.Saygılar...
Her akvaryumcu için böyle bir genelleme yapmayalım bence
Her akvaryumcu için böyle bir genelleme yapmayalım bence
Ona sonsuz katılıyorum.
Bu hafta sonu akvaryumcuya gittim, durumu anlattım Melek balıkları ile japonların aynı akvaryumda olmaması gerektini öğrendiğimi söyledim. Bu konuda bana yardımcı olmasını istedim en azından melekleri alıp yerine japon verebilirmisiniz dedim. Çünkü melekleri koyacak başka bir tankım yoktu. Yine akvaryumcu arkadaşımız meleklerle japonların bir arada yaşayacaklarında ısrar etti birçok kişiye bu şekilde verdiğini şimdiye kadar hiç şikayet almadığını ve balık iade alamadıklarını söyleyip beni gönderdi. Malesef hala aynı akvaryumdalar. şimdilik bir zarar vermiyor. Bende bu aşamada ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu.