japonlar için
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 21:54
Arkadaşlar bir japon balığı akvaryumutam tessisat nasıl olmalı,kumu,aydınlatma,bitki,şelale mi yoksa iç filitremi hangisi?Gibi aklımda oluşan sorularıma yardım edermisiniz:Hemde yeni giren arkadaşlarımızın bilgi toplaması için fazla uraşmamasını sağlamış oluruz(herkeze teşşekkür ederim).
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 22:25
İmzamda bulunan benim sitem logosuna tıklarsanız aradığınız soruların cevaplarını ve fazlasını bulabilirsiniz. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2007 21:10
Akvaryumun kumu, balığınızın ağızına rahatça alıp geriye tükürebilinecek boyutta olmalı.Güçlü bir iç filtre idare eder.Havataşı ile hava verirseniz daha da iyi olur.Yemleme ve su değişimlerinide ihmal etmesseniz balıklarınız kısa zamanda gelişir...
En Sade Şekilde Anlattım...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2007 21:18
[QUOTE=skynet28]
Neden hep japonlar ... TÜRKler için yokmu hiç ?
[/QUOTE]Teknoloji kardeşim:))
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2007 21:23
[QUOTE=Berkant]Arkadaşlar bir japon balığı akvaryumutam tessisat nasıl olmalı,kumu,aydınlatma,bitki,şelale mi yoksa iç filitremi hangisi?Gibi aklımda oluşan sorularıma yardım edermisiniz:Hemde yeni giren arkadaşlarımızın bilgi toplaması için fazla uraşmamasını sağlamış oluruz(herkeze teşşekkür ederim).[/QUOTE]
Sizin elinizde ne gibi imkanlar var önce o lazım çok karışık bir soru detaya girmek lazım.
Saygılar