japonlar yüzeyde bilgi verebilir misiniz
Yaklaşık 55 litre akvaryumda 2 teleskop, 3 inci gövde japon, 3 normal japon, 5 neon ve 1 çöpçü var.
Normal bir durum mudur bilmiyorum ama; balıklar çoğunlukla suyun yüzeyinde adeta birbirleriyle yarışıyorlar. Yüzeyde oluşan su baloncuklarını ağızlarına alıp bırakıyorlar ama dediğim gibi kapışırcasına..
Havalandırma ve filtre sisteminde bir sorun yok. Sürekli yüzeyde değiller, çoğunlukla ordalar fakat bana bir sorun varmış gibi geliyor..
İç filtre ve dış hava motoru kullanıyorum. Balıklar gayet sağlıklı yem attığım zaman adeta saldırıyorlar. Hiçbirinde bir problem yok fakat bu durum beni rahatsız ediyor. Neden olabileceği hakkında bi fikri olan lütfen yardım etsin. Şimdiden teşekkürler..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bir litrelik coca cola şişesi üsten 10 cm boşluk bırakılarak 2'ye bölersiniz,alt kısmı atarsınız, şişenin ağzına bir su hortumu takarsınız ve şeffaf bir bantla hava almayacak şekilde hortumun ucu tam ağız kısmına gelecek şekilde bantlarsınız. Dip çekimi aletlerinin yapısını andıran pet şişelerde iş görün lakin kesik kısım fazla geniş olmaması gerekli. Bir süre bu işinizi görecektir ilerde daha sağlıklı ve daha güvenli olsun diye kum pedi almanızda fayda var.Saygılarımla.
Not: Kusura bakmayın biraz reklam yapar gibi oldum.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yaklaşık 55 litre akvaryumda 2 teleskop, 3 inci gövde japon, 3 normal japon, 5 neon ve 1 çöpçü var.
[/QUOTE] O kadar balık fazla değilmi ?