japonumun kuyruğu
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2008 12:55
Akvaryumumda bir japon bir teleskop birde köpek balığım vardı. Köpek balığım ölünce yerine bir tane daha japon aldım ama yeni aldığım japon diğer japonumu çok rahatsız ediyor ve de kuruğunu kanatmış, aynı şekilde teleskopumu da rahatsız ediyor. Ne yapmam gerekiyor? Bana yardımcı olur musunuz? Semihsungur 2008-05-17 22:13:11
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2008 13:07
Yeni eklemiş olduğunuz balığın türü veya resmini eklerseniz sevinirim. Eğer Suriye japonu ise bu tip sorunlarla karşılamak mümkündür. Sorunlu bir balığı akvaryumda bulundurmamak en doğrusudur. Bir arkadaşınıza hediye edin derim. Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2008 16:31
Balığın resimlerini koydum fakat türünü bilmiyorum. Başka yorumda bulunacak fikirlerini söyleyecek kimse yok mu?
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2008 16:47
Gözlemlediğim kadarıyla balığınızda ölüme yol açacak herhangi bir şey yok, japonlarda sıkça görülen birbirini kovalama durumları sonucu oluşan kanamadır.Balığınız akvaryuma yeni girdiği için olabilir.Zamanla alışacağınız düşünüyorum.Saygılar
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2008 02:56
Japon balıkları birbirlerini sıkça kovalar.Benimkiler yem yedikten sonra birbilerini deli gibi kovalıyor hatta.Bazen ikisi diğer balığımı kovalıyorlar,ama açıkcası birbirlerini kanattıklarını görmedim.