Jokerlerimi durduramıyorum
Saygylar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Açykcasy ben Piranhayla ayny akvaryumda görmedim. Arkada?laryn dediklerinden yola çykarak söyledim. Piranha gibi ele saldyryyormu?.
Saygylar...
Ayny boyda jokerlerin piranhalar kar?ysynda ?anslary olabilece?ine inanmyyorum... Bahsetti?imiz balyk piranha... Ayryca hangi mantyk iki baly?y ayny akvaryuma koyar anlamy? de?ilim
Saygylar...
Selam
Baly?yny ba?ka balyklaryna yedirip sonra marifetini açyklayan bir arkada?ymyza sormamyz gereken ?eyin ben balyk türleri olmamasy gerekti?ini dü?ünüyorum.
Saygylar.
Ne diyeyim bilmiyorum ,
Arkada?lar 3 çift joker alyp kyrmyzy karynly piranhalaryn yanyna attym ve 4 piranhayyda yalayyp yuttu
bunun neresi komik , anlamyyorum .
Selman bey , siz mod sünüz ve bir anket açtynyz butür topiclerin yasaklanyp yasaklanmamasy ile ilgili
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16828& PN=1
Konu: Piranalara Japon Baly?y Verme Teklifi ( Kapaly Konu) |
| >
bence bu topic e yazmak yerine bu topic i kitlemeliydiniz.
Sizide , Yüce beyide ,
Northrop Forum Yöneticisi Forum Yöneticisi Kayyt Tarihi: 25 Mart 2005 Yl/Ülke: Ankara Durum: Offline |
Bir baly?y bir baly?a kuyru?undan tutarak vermek, o baly?y göz göre göre parçalattyrmak vicdansyzlyktyr. Bu görü?e sadistçe yakla?anlara izin vermek payla?ym de?l vicdansyzlyk olur. Vicdansyzly?y övecek her dü?ünceyi yasaklarym. Artemiadan bashetmi?siniz, mademki ince bir çizgi bu, piranalar da artemia yer. Konu kapanmy?tyr. __________________ Yüce Özgün Gediz/KÜTAHYA Forum Kullanym Kylavuzu |
hatta Refet beyide
tutarly olmaya davet ediyorum ve bu tür ba?lyklaryn açylmasyna izin vermemelerini arz ediyorum. Burada kim kimi parçalaryn hesabyny yapmayalym lütfen kötü örnek oluyorsunuz . Saygylar.
Bu gibi durumlary gordü?ünüzde o.m. ile bildirirseniz anynda gerekeni yaparyz...
Saygylarymla...