Kabuk Sakinleri Biyotopu(konu kilitlenebilir)
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 09:19
Fotoğraf: Boyut (cm):36-48-40h
Kapasite (litre):65
Canlılar:8 adet Ocellatus Gold
Malzemeler:100 watt rs ısıtıcı, pipo filtre.
Akvaryum Bakımı:haftada 1 %20 su değişimi
Kullanılan Yemler:rotifish kabuksuz artemia, tetra bits, tetra algee,
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:tanganyika buffer, tanganyika salt lake.
Selamlar arkadaşlar, uzunca bir zamandır kurmayı planladığım mini shell dwellers (kabuk sakinleri) tankının kurulumuna nihayet başladım. henüz sadece kum ve kayaları ekleyebildim en yakın zamanda bolca salyangoz kabuğuda eklenecek. Canlı olarak ocellatus gold, similis, brichardi, daffodil gibi türlerden düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz.savranbaşı 2014-11-06 10:20:14
Kapasite (litre):65
Canlılar:8 adet Ocellatus Gold
Malzemeler:100 watt rs ısıtıcı, pipo filtre.
Akvaryum Bakımı:haftada 1 %20 su değişimi
Kullanılan Yemler:rotifish kabuksuz artemia, tetra bits, tetra algee,
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:tanganyika buffer, tanganyika salt lake.
Selamlar arkadaşlar, uzunca bir zamandır kurmayı planladığım mini shell dwellers (kabuk sakinleri) tankının kurulumuna nihayet başladım. henüz sadece kum ve kayaları ekleyebildim en yakın zamanda bolca salyangoz kabuğuda eklenecek. Canlı olarak ocellatus gold, similis, brichardi, daffodil gibi türlerden düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 11:06
Gerçekten çok güzel olmuş dekoru.
Aslında Resun ya da Sunsun'un minik dış filtrelerinden alabilirsiniz bu akvaryuma.
İnşallah uzunca bir süre yavru alacağınız bir sistem oturur.
Aslında Resun ya da Sunsun'un minik dış filtrelerinden alabilirsiniz bu akvaryuma.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 11:16
Çok hoş ve sade bir akvaryum olmuş dizaynlarda gerçekden güzel.Emeklerinize sağlık.Balıklarıda en kısa zamanda paylaşın
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 11:16
[QUOTE=tolgafb5]Gerçekten çok güzel olmuş dekoru.
İnşallah uzunca bir süre yavru alacağınız bir sistem oturur.Çağdaş ÖZDOĞAN 2013-07-11 19:07:54
Saygılar.
[/QUOTE]
Teşekkürler.Aslında şelale filtre düşünüyorum fakat yerim çok kısıtlı bu akyaryum diğer mobilyalı akvaryumun altındaki bölmede, mobilya ile üstten 20 cm yanlardan 1 er cm. boşluk var, fakat balıklar eklendikten sonra duruma göre selale ya da dış filtre koyabilirim.
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 11:47
Cevher bey, dekor çok güzel olmuş kabuklar ve sakinleri gelincede dhada güzel olacaktır eminim.
sakinlerin bol bol resmini bekliyoruz.
kabukçulları izlemesi ayrı bir güzellik..
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 11:48
Ölçüler küçük olmasına rağmen çok şık bir akvaryum olmuş.
Tebrikler,bol yavrulu günler dilerim...
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 18:52
[QUOTE=SeLo]Gayet başarılı bir dekor olmuş tebrik ederim.[/QUOTE]Teşekkürler. alpino24 2013-06-18 20:47:36
[QUOTE=akarsan]Çok hoş ve sade bir akvaryum olmuş dizaynlarda gerçekden güzel.Emeklerinize sağlık.Balıklarıda en kısa zamanda paylaşın[/QUOTE]
Teşekkürler fakat balıkları en erken temmuzun ortalarına doğru ekleyebilirim işlerimden dolayı.
[QUOTE=Timsah35]Mükemmel olmuş tebrik eder son halini merakla beklemekteyim....[/QUOTE]
En geç bir ay içinde bitmiş halini paylaşırım inşallah.
[QUOTE=kahramanim] Cevher bey, dekor çok güzel olmuş kabuklar ve sakinleri gelincede dhada güzel olacaktır eminim.
Sakinlerin bol bol resmini bekliyoruz.
Kabukçulları izlemesi ayrı bir güzellik..
[/QUOTE]Dekor benimde gerçekten özenerek yaptığım bir iş oldu inşallah güzel balıklar nasip olur.
[QUOTE=bekirgok25]Ölçüler küçük olmasına rağmen çok şık bir akvaryum olmuş.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Teşekkürler küçük akvaryumun da ayrı bir havası oluyor.
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 11:03
[QUOTE=Murat75]Minik ,sade hoş bir akvaryum.Balıklarıda ekleyince daha da güzel olacaktır..selamlar..[/QUOTE] teşekkürler. Umarım istediğim tarzda balıklar bulabilirm.
[QUOTE=alpino24]Hoş bir tasarım tebrikler,takipteyim.[/QUOTE]
teşekkürler yenilikler olacak yakında :)
[QUOTE=HAKAN EFE]Dekorasyon çok hoş olmuş elinize sağlık. Ocellatus gold nereden temin edeceksiniz acaba?[/QUOTE]
şu anda bir fikrim yok bakalım nasip, çıkar elbet bir yerlerden :)