Kabukçul Akvaryumu
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2018 10:45
[QUOTE=Kınayu]130 cm boydan ziyade en olarak 55 cm baya dikkatimi çekti ondan sordum Ellerinize sağlık güle güle kullanın [:iyi:]
Birde akvaryum camlarınızın Ekstra Clear olma olasılığı varmıdır ? [/QUOTE]
Sagolun bir önceki akvaryumum en 50 idi çok dar gözüküyordu şu anda 55 ama 60 yapmadığıma pişman oldum camlarda lamine görüntünün net olması ışıklardan sanırım ışıklandırma sistemi baya etkiliyor
Birde akvaryum camlarınızın Ekstra Clear olma olasılığı varmıdır ? [/QUOTE]
Sagolun bir önceki akvaryumum en 50 idi çok dar gözüküyordu şu anda 55 ama 60 yapmadığıma pişman oldum camlarda lamine görüntünün net olması ışıklardan sanırım ışıklandırma sistemi baya etkiliyor
Beğenenler: [T]81103,Kınayu[/T]
+1: [T]81103,Kınayu[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2018 10:53
Bu boyuttaki akvaryumlarımda en hep 40 cm bunun sebebi bu endeki akvaryumu her yerde değerlendire bilirim düşüncesi
Ama dediğiniz gibi 130 cm X 60 cm X 50 -60 cm ( h ) bir akvaryum görüntü ve derinlik tasarım olası 1/3 fotoğraf tekniği için çok daha iyi olmakta .
Ama bu endeki akvaryumuda her yerde koğuşlandıramasssınız özel bir yere göre yapılması konulması zorunluluğu teşkil ediyor.
Bu endeki akvaryumda ayrıca kayıt kuşaksız bir uygulama imkansız hemen hemen .[EDIT]Kınayu,2018-05-07 11:06:52[/EDIT]
Ama dediğiniz gibi 130 cm X 60 cm X 50 -60 cm ( h ) bir akvaryum görüntü ve derinlik tasarım olası 1/3 fotoğraf tekniği için çok daha iyi olmakta .
Ama bu endeki akvaryumuda her yerde koğuşlandıramasssınız özel bir yere göre yapılması konulması zorunluluğu teşkil ediyor.
Bu endeki akvaryumda ayrıca kayıt kuşaksız bir uygulama imkansız hemen hemen .[EDIT]Kınayu,2018-05-07 11:06:52[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2018 11:13
[QUOTE=Kınayu]Bu boyuttaki akvaryumlarımda en hep 40 cm bunun sebebi bu endeki akvaryumu her yerde değerlendire bilirim düşüncesi
Bu endeki akvaryumda ayrıca kayıt kuşaksız bir uygulama imkansız hemen hemen .[/QUOTE]
Haklısınız hocam valla ne kadar büyük o kadar iyi [:D]
Bu endeki akvaryumda ayrıca kayıt kuşaksız bir uygulama imkansız hemen hemen .[/QUOTE]
Haklısınız hocam valla ne kadar büyük o kadar iyi [:D]
Beğenenler: [T]81103,Kınayu[/T]
Teşekkür Edenler: [T]81103,Kınayu[/T]
+1: [T]81103,Kınayu[/T]
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2018 13:23
[QUOTE=SahinTaskin]
Sagolun bir önceki akvaryumum en 50 idi çok dar gözüküyordu şu anda 55 ama 60 yapmadığıma pişman oldum camlarda lamine görüntünün net olması ışıklardan sanırım ışıklandırma sistemi baya etkiliyor [/QUOTE]
130x70x70 akvaryumum vardı eskiden. Akvaryumu çok özlüyorum, görüntüsü harikaydı.
Şimdi 35x20x22 [:((]
Sagolun bir önceki akvaryumum en 50 idi çok dar gözüküyordu şu anda 55 ama 60 yapmadığıma pişman oldum camlarda lamine görüntünün net olması ışıklardan sanırım ışıklandırma sistemi baya etkiliyor [/QUOTE]
130x70x70 akvaryumum vardı eskiden. Akvaryumu çok özlüyorum, görüntüsü harikaydı.
Şimdi 35x20x22 [:((]
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2018 13:48
[QUOTE=Patriot Ayhan]
Şimdi 35x20x22 [:((][/QUOTE]
Umarım yine istediğiniz ölçülere geçersiniz
Şimdi 35x20x22 [:((][/QUOTE]
Umarım yine istediğiniz ölçülere geçersiniz
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2018 17:58
Tasarım gayet iyi görünüyor, tek eksiği biraz Leptosoma. Tankın boyutları gayet yeterli.
Teşekkür Edenler: [T]187293,SahinTaskin[/T]
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2018 18:13
[QUOTE=Foai]Tasarım gayet iyi görünüyor, tek eksiği biraz Leptosoma. Tankın boyutları gayet yeterli. [/QUOTE]
Teşekkürler eklemyi düşündüğüm türler multis sumbu shell ve leptosoma black aslında hocam ilaniniz gördüm toplu alım yazmışsınız 10 tane alım yapsam gönderirseniz çok mutlu edersiniz [:D]
Teşekkürler eklemyi düşündüğüm türler multis sumbu shell ve leptosoma black aslında hocam ilaniniz gördüm toplu alım yazmışsınız 10 tane alım yapsam gönderirseniz çok mutlu edersiniz [:D]
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2018 22:23
Maşallah Şahin Hocam. Çok güzel görünüyor tasarımınız. umarım aradığınız türüde bulabilirsiniz.
Teşekkür Edenler: [T]187293,SahinTaskin[/T]
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2018 23:44
[QUOTE=ahmetcirali]Maşallah Şahin Hocam. Çok güzel görünüyor tasarımınız. umarım aradığınız türüde bulabilirsiniz. [/QUOTE]
Sagolun hocam teşekkür ederim
Sagolun hocam teşekkür ederim
Beğenenler: [T]205394,ahmetcirali[/T]