Kabwimba diye bir balık..
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 18:14
Maşallah gayet güzel balıklarınız sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz inşallah. Bu tür'ü besleyen kişilerin çoğalması çok güzel bir durum. Ama çok nazlılar :))
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 20:00
[QUOTE=bar0n]Maşallah gayet güzel balıklarınız sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz inşallah. Bu tür'ü besleyen kişilerin çoğalması çok güzel bir durum. Ama çok nazlılar :)) [/QUOTE]
Nazlı oldukları için güzeller ya zaten
kazım_öcaldıÇevrim Dışı
Özel Üye
[C]2,1,51106[/C] [C]2,2,51106[/C]
İl: Adana
Özel Üye
[C]2,1,51106[/C] [C]2,2,51106[/C]
İl: Adana
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2010 16:26
Gördüğüm en güzel tropheus tankı.Abdullah Bey bu tropları ne kadar çok sevdiğini biliyorum.Sanırım balıklar da bunun farkında,sanki her fırsatta poz vermek için yarışmışlar:)
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 00:45
Gerçekten çok güzel balıklarınız var. İnşallah bol bol yavrular alır ve birçok aktiviristin akvaryumunu Kambwimba ile doldurursun.
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 02:16
Gerçekten çok muazzam balıklar, form ve renkleri çok muhteşem. Maşallah
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 13:16
[QUOTE=madstorm]Gerçekten çok güzel balıklarınız var. İnşallah bol bol yavrular alır ve birçok aktiviristin akvaryumunu Kambwimba ile doldurursun.[/QUOTE]
İnşallah
Yorum ve iyi dilek belirten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 14:03
Merhaba Abdullah kardeşim balıklarını görmeyeleyi maşallah iyi form tutmuşlar.Allah nazarlardan saklasın.Maalesef bana daha fazla etkisi olması kaydı ile ikimizde sıcaktan dolayı çok korkulu günler yaşadık.Ve benim 10 kadar balığımı kaybetmeme ve tropu bırakmama neden olan sıcaklarda tekrar aynı hatayı yapmamamız temennisi ile bol bol yavrulu günlere inşalllah;
Selamlar Saygılar...
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 20:03
[QUOTE=ahmet şeker]Merhaba Abdullah kardeşim balıklarını görmeyeleyi maşallah iyi form tutmuşlar.Allah nazarlardan saklasın.Maalesef bana daha fazla etkisi olması kaydı ile ikimizde sıcaktan dolayı çok korkulu günler yaşadık.Ve benim 10 kadar balığımı kaybetmeme ve tropu bırakmama neden olan sıcaklarda tekrar aynı hatayı yapmamamız temennisi ile bol bol yavrulu günlere inşalllah;
Selamlar Saygılar...
[/QUOTE]
Teşekkürler dostum.Bu duruma nasıl bata çıka geldiğimi en iyi bilenlerdensin.İnşallah bu balıklarla uzun soluklu bir birliktelik geçireceğim.Bende balık olduğu sürece kendini tropu bırakmış sayma