Arkadaşlar kolay gelsin dün bir arkadaşımdan akvaryumunu ve malzemelerini satın aldım Malzemeler:
Fiyatı makul geldi ve aldım ama akvaryumu resimde gördüm ve okey demiştim. Elimdeki 40lt bitkiliyi bu akvaryuma taşıyacaktım fakat gelince baktım ki silikonu çok bol kullanmışlar ve köşeler bir garip duruyor. Silikonu saklamak için de köşebent kullanmışlar ama pek hoşuma gitmedi. Diyorum ki komple akvaryumu söküp yeniden silikonlasammı? Nasıl olur, mantıklımı , yoksa köşebentleri mi değiştirsem ya da başka bir şey fikiklerinizi bekliyorum
- dolphin c-1600
- aquamagic tu-01
- İç motor
- Hava Motoru
- Isıtıcı
- Kaya ve Silis kum
- 104*44*50(h) akvaryum ve sehpası
Kafam Karıştı Fikirlerinizi Bekliyorum
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 11:50
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 11:56
Silikonu sökmek ve camdan temizlemek tahmin ettiğiniz kadar kolay olmayabilir.
taban silikonuna dokunmayın , yan cam dik birleşim yerlerini jiletle , jileti 2 cam arasına kaçırmamaya dikkat ederek kazıyabilirsiniz.
taban silikonuna dokunmayın , yan cam dik birleşim yerlerini jiletle , jileti 2 cam arasına kaçırmamaya dikkat ederek kazıyabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 12:24
[QUOTE=GokselSunar]Silikonu sökmek ve camdan temizlemek tahmin ettiğiniz kadar kolay olmayabilir.
[/QUOTE]
Peki yan cam birleşim yerlerini komple cam aralarına kaçırmadan kazıyıp yeniden düzgün bir şekilde silikonlasam olur mu dersiniz? (Benim düşüncem köşebentlerden kurtulmak da)
[/QUOTE]
Peki yan cam birleşim yerlerini komple cam aralarına kaçırmadan kazıyıp yeniden düzgün bir şekilde silikonlasam olur mu dersiniz? (Benim düşüncem köşebentlerden kurtulmak da)
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 12:35
Cam birleşim yerlerindeki slikona girmediğiniz sürece sorun yok .
Cam köşlerine tekrar ince bir silikon çekmek elbette daha iyi olur.
GokselSunar 2014-07-03 12:36:10
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 14:25
[QUOTE=GokselSunar]Cam birleşim yerlerindeki slikona girmediğiniz sürece sorun yok .
[/QUOTE]
teşekkürler mantıklı ve kolay görünüyor deneyebilirim
[/QUOTE]
teşekkürler mantıklı ve kolay görünüyor deneyebilirim