kapak yapımı
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2009 20:00
Merhaba arkadaşlar..
İlk denemem olan 35x40 a akvaryumuma bir kapak yapamadım hala Maliyet açısından da ucuza yararlanabilceğim bir kapak nasıl yapabilirim Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2009 20:36
Merhaba arkadaşım, daha önceden 2 akvaryumumun kapağını yağmur oluğundan yapmıştım hem kullanışlı oluyor hemde orjinal kapak gibi oluyor üstelik maliyetide 3-4 lira bişey kesinlikle tavsiye edrim. saygılar..
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2009 20:42
bende bir tüelü 160*60*60 tankıma nasıl bir kapak yapayım diye düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2009 20:48
Tabelacilara giderseniz orada bir çok malzeme bulabilirsiniz.SAYGILAR.
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2009 20:55
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2009 20:58
Tabelacılarda dekoda adlı bir malzeme var.Kapak konusunda çok işe yarıyor.Nasıl yaparım dersen,oda becerine ve hayal gücüne bağlı
Mesala ben dekodan böyle bir kapak yapmıştım.
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2009 23:43
Pileksi klas ta olabir ancak,onun işçiliği biraz daha zor olduğundan,dekodayla kapak yapmak sizin için hem daha ekonomik,hemde daha kolay olur.
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2009 00:04
[QUOTE=chiklet]
Merhaba arkadaşlar..
İlk denemem olan 35x40 a akvaryumuma bir kapak yapamadım hala Maliyet açısından da ucuza yararlanabilceğim bir kapak nasıl yapabilirim Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
[/QUOTE] Akvaryumunuzun üzerinden 3-4 cm uzun bir cam kestirin arkadan 1 -2 cm de boşluk olsun sonra bu camın üzerine bir florasan tesisatı kurup sabitleyin sonra florasanın üzerini bir şey ile kapayın muntazam bir kutu olabilir bir karton olabilir. İşte size bir kapak.Not:florasan camın üzerinde kalacak akvaryuma bakan tarafında değil.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir