Kaplumbağa akvaryumum
Arkadaşlar bu benim kaplumbağa arkvaryumum:)Önceden ölüm kaplarında bakıyordum.Üşendiğim için telefonumla çektim:DAma bir kaç değişiklik daha yapacağım ondan sonra fotograf makinasıyla çekeceğim.Bu akvaryumun tam ve eksik yönlerini söylerseniz çok sevineceğim..
Saygılar.......
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar
Dış filtre fiyatları konusunda haklısınız. Fakat hava derken kuru bölgenin ısısından bahsettim. İyice kuruyabilmesi için bu önemli. Ilıman bir hava gerekli kuru bölgede. Bunun dışında eksik bir yönünüz olduğunu pek sanmıyorum. Yani varsada ben farkedemedim. Yem konusu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
Saygılar...
Kadir Bey eğer kaplumbağam straforu yemeye kalkışırsa çıkarırım.Fakat şimdi öyle bir eylemde bulunmadı.Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Esma hanım kaplumbağama hergün sbah 2 akşam 2 olmak üzere karideslerden atıyorum.Çabuk gelişsin diye.Hafta sonları da bitkisel ağırlıklı yemler kullanıyorum.Kuru bölgenin sıcaklığı hakkında bir bilgim yok.Nasıl öğrenebilirim.Derce koysam kampluşum kurcalar.Ne yapabilirim.
Not:Bu arada kaplumbağamın adı erik
Saygılar
Kuru bölgeye dereceden başka bir çareniz yok ne yazıkki. Ama yapışkanlı bir dereceyi, akvaryum silikonu ile oraya tutturursanız Erik kurcalayamayacaktır. Yem konusunda verdiğiniz bilgiler için size çok teşekkür ederim.
Saygılar...
Rica ederim.Ayrıca bir soru sormak istiyorum.Gaga taşı aldımda suyun üzerine öylesine bırakıyım mı ne yapayım?