kaplumbağa alıcam
Aramıza hoşgeldiniz.Fiyat Araştırması yapmak için malzeme satışı bölümünden faydalanabilirsiniz.Diger arkadaşlarımızın kaplumbagalar hakkında yazdıklarını okuyarakta nasıl bir şey almanız gerektigi konusunda fikir edinebilirsiniz:)
Saygılarımla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=bilesra]Lütfen hayvan beslemek çocukça bir heves değil,sorumluluk isteyen bir şey madem böyle bir niyetiniz var (anladığım kadarıyla işin maddiyatını merak ediyorsunuz )gerekli koşulları sağlamanız gerekiyor. Bu da; oldukça masraflı bir şey .Özellikle bakımı zahmetli bu yüzden iyi karar verin ve o güzel hayvanları ucuz olsun diye plastik kabın içine tıkmayın. [/QUOTE]
+1
[QUOTE=squirtle]Kaplumbağalar zahmetli hayvanlardır ısıtıcı filtre akvaryum du derken 70 ytlden az tutmaz en az... KESİNLİKLE PLASTİK KAPLARDA KAPLUMBAĞA BESLEMEYİNİZ!![/QUOTE]
katılıyorum
[QUOTE=beyza61]ben kaplumbağa alıcam bi kaplumbağa kutusu falan filan toplam ne kadar oluyo[/QUOTE]
Beyza Hanım, bu hayvanlara bir kaplumbağa kutusu falan gibi birşey ile bakmamalısınız. İhtiyacınız olanlar; akvaryum, filtre(mümkünse çift), ısıtıcı, uv lamba, iyi marka birkaç çeşit yem ve kuru bölge oluşturacak kadar taş malzeme vs.
Akvaryum:Camcıdan yaptırırsanız 40 ytl civarı.
İç ve dış filtre:Dış filtre 149-300 ytl civarı, iç filtre 9-90 ytl civarı,
Isıtıcı:100 wattlık bir ürün 15 ytlden başlayıp 60 ytlye kadar gidiyor.
UV lamba: En fazla 15-20 ytl civarında,
Yem: Sera gibi kaliteli markalarda 13-15 ytl arasındadır.
Bu malzemelere sahip değilseniz lütfen kaplumbağa almayın.
[QUOTE=beyza61]ben kaplumbağa alıcam bi kaplumbağa kutusu falan filan toplam ne kadar oluyo[/QUOTE]
Beyza Hanım, bu hayvanlara bir kaplumbağa kutusu falan gibi birşey ile bakmamalısınız. İhtiyacınız olanlar; akvaryum, filtre(mümkünse çift), ısıtıcı, uv lamba, iyi marka birkaç çeşit yem ve kuru bölge oluşturacak kadar taş malzeme vs.
Akvaryum:Camcıdan yaptırırsanız 40 ytl civarı.
İç ve dış filtre:Dış filtre 149-300 ytl civarı, iç filtre 9-90 ytl civarı,
Isıtıcı:100 wattlık bir ürün 15 ytlden başlayıp 60 ytlye kadar gidiyor.
UV lamba: En fazla 15-20 ytl civarında,
Yem: Sera gibi kaliteli markalarda 13-15 ytl arasındadır.
Bu malzemelere sahip değilseniz lütfen kaplumbağa almayın.
[/QUOTE]
evet katılıyorum