Kaplumbağa beslenmesi
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2007 18:26
Kaplumbağa ya böcek verilir mi? Verilirse ne tür olmalı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2007 22:15
Peki böcek veriliyorsa ne cinstir?
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2007 22:51
Etcil yanlari daha agir bastigi icin verilmesi mümkün ama dozajini iyi ayarlamak gerekiyor, örnegin bazen un kurdu, cekirge, circir böcegi veriyorum.. ama bunu haftada 2 haftada 1 yaparsaniz uygun olur un kurdunda gercekten fazla protein bulunmaktadir, sürekli verilmesi durumunda hizli büyüme kabuk deformasyonu gibi durumlar ile karsilasilabilir.
Verdiginiz kaliteli stick yemler (sera gibi) besin bakimindan oldukca zengindir extra seyleri arada degisiklik olsun diye vermeniz en iyisi olacaktir.
Verdiginiz kaliteli stick yemler (sera gibi) besin bakimindan oldukca zengindir extra seyleri arada degisiklik olsun diye vermeniz en iyisi olacaktir.
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2007 09:28
Çok saolun.
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2007 18:49
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2007 20:34
[QUOTE=kigabuma]Bir keresinde başımın üstünde dönüp durun sinek beni sinir etmişti.Ben de onu kaplumbağa yemi yaptım.Çok kötüyüm ya :)[/QUOTE]
Sinekte mi yiyior
Sinekte mi yiyior
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2007 17:18
Ağzı biraz büyüyünce parmağımıda yiyecek yem vermek için ne zaman akvaryuma elimi soksam parmağımda asılı kalıyor. aKvArYuMbEkÇiSi 2007-10-31 17:25:39
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2007 22:11
[QUOTE=aKvArYuMbEkÇiSi] Ağzı biraz büyüyünce parmağımıda yiyecek yem vermek için ne zaman akvaryuma elimi soksam parmağımda asılı kalıyor. [/QUOTE]
Sizinki biraz büyük galiba , büyükler böyle saldırgan olur
Sizinki biraz büyük galiba , büyükler böyle saldırgan olur
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2007 15:43
Kaç yaşında olduğu konusunda bir fikrim yok ama kabuk boyu 6cm daha küçük,15 cm olduğunda eldivenle vericem yemleri başka çarem yok gibi.
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2007 18:32
[QUOTE=aKvArYuMbEkÇiSi] Kaç yaşında olduğu konusunda bir fikrim yok ama kabuk boyu 6cm daha küçük,15 cm olduğunda eldivenle vericem yemleri başka çarem yok gibi.[/QUOTE]
Baya dişleri oluşmuş o zmn ısırdığıunda acıtıyorsa...
Size kolay gelsin,artık elinize alıpda sevemezsiniz de
Baya dişleri oluşmuş o zmn ısırdığıunda acıtıyorsa...
Size kolay gelsin,artık elinize alıpda sevemezsiniz de
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2007 22:26
Dün yavru sineğin biri kuru bölgeyi ısıtan lambaya değip akvaryuma düştü..Sinek suda çırpınırken bizimkilerden biri görür görmez kapıp yedi.