Kaplumbağa ve balık
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Madem vazgecmek ıstemıyorsunuz ozaman bı akvaryum daha acmanız gerek,yazık degılmı kaplumbalarınızı cıkarmıssınız BALIKLARLA KAPLUMBALAR AYNI YERDE YASAYAMAZ!
Esma Hanım,
2. bir akvaryum almanız gerekmektedir. İkisi birden aynı akvaryumda yaşayamaz .Balıklarınız ölür.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum teker teker. Ben en iyisi balıkları akvaryumcuya veriyim artık. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Saygılar...
FANUSA HAYIR !!!!
[QUOTE=bestenur]Arkadaşlar hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum. Yeni bir akvaryum yerine daha değişik bir uygulama yaptım. Balıklar için özel bir faunus aldım. Çok mutlular bunun içinde. Kaplumbağalarım ise akvaryumdalar ve gayet mutlular. İlginiz için çok teşekkürler. Çok yardımcı oldunuz.[/QUOTE]
Esma hanım merhabalar.
Herzaman söylediğim gibi buradada söyleyeyim. Fanus süs eşyası olarak tasarlanmıştır ve öyle kullanılmalıdır. Bir canlı için (kaplumbağa balık yada başka bir canlı farketmez) uygun yaşam şartlarını sağlamaz. Kullanmak istediğiniz fanusun içine incik boncuk doldurun ve onu izleyin. Emin olun siz o boncukları izlemekten ne kadar zevk alıyorsanız o canlılar yarısını bile almayacaklardır. Fanuzta canlı yaşayamaz.
Saygılar.
[QUOTE=bestenur]Teşekkür ederim Cihan Bey. Madem böyle bir durum söz konusu bir şekilde 2. bir akvaryum kurucam. [/QUOTE]
Gösterdiğiniz anlayış için ben teşekkür ederim.
Saygılar,
ben 5 tane çiklet ve 2 tane kaplumbağa bakıyorum aynı akvaryumda gayette iyi duruyorlar
?