Kaplumbağam nerdesin?
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2007 11:51
arkadaşlar benim arkadaşımın kapluşu 1 aya yakın kayıptı sonra ortalıkta paytak paytak dolaşırken bulup aldılar çok kaçar kapluşların huyu zaten
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2007 21:17
Arakdaşlar ben kaplumbağaların 1 hafta 10 boyunca dışarıda kaldığı duydum.Ama bana inandırıcı gelmedi.Adamlar kaplumbağayı 1 hafta 10 sonra bulunca dediklerine göre kabukları çok yumuşakmış.
Saygılar,
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2007 21:26
Öncelikle geçmiş olsun bendede 2 kapluş var çok seviyoruz onları ama benim başıma böyle bişey gelecek olsa diğer arkadaşımın taktiğini yapmazdım herhalde sakın yanlış anlamayın ama o mesaja koptum resmen gözlerimden inanın yaşlar akıyor.
Forumda bir arkadaşımıza da böyle olmuştu.Onun yaptığı uygulamayı söyleyeyim:Gece uyurken sessizce kalkıp lambaları açın.O arkadaş böyle bulmuştu belki sizde bulursunuz.5 gün gibi bir süre dışarıda kalabilirler diye biliyorum.
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2007 14:12
Benimde 4 adet su kaplumbağam var we 2 tanesi kendini ne sanıyor bilmiyorum ama dewamlı kaçıyorlar artık kaçtıklarında aramıyorum acıktıkların da ya mutfakta buluyorum yada akvaryumlarının dibinde .. sevgiler :))
westwint :D bende senin yazdığına koptum :D ama cidden o güldüğün şey de komik :DÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2007 21:53
Sn. Mehmet 58 Kardeşim oradaki altı çizili iki satır yazı varya işte formda kaplumbağa bulma tekniğini yazmış olan arkadaşın orjinal mesajıdır,o bana ait değildir ben altı çizili koptum yaniii
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2007 16:54
Sizin kadar kaplumbağalarına değer veren onlara iyi yaşam şartı hazırlıyan birinin başına böyle üzücü bir olay gelmesi çok kötü Esma hanım. aKvArYuMbEkÇiSi 2007-10-17 16:55:29