Kaplumbağamı Nasıl Mutlu Ederim?
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2021 16:22
Merhabalar, çok önceden 2 adet yavru su kaplumbağaları almıştım. İyi geçiniyorlardı ama bugün bir tanesi öldü [:(] şimdi ise yaşayan kaplumbağa çok üzgün; yemek vermeye çalıştım yemedi hatta yemeğe bile bakmadı, suyu temizledim yine bir şey olmadı ve akvaryumda kendine bir yer belirledi 2 saattir orada, gitmek istemiyor, arkadaşını istiyor [:'(] Kaplumbağamı nasıl eskisi gibi mutlu edebilirim?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2021 17:13
[QUOTE=Troxus]Ortam şartlarını yazarsan yardımcı olabiliriz.[/QUOTE]
30 litrelik bir akvaryumda yaşıyorlardı. Filtre var, ısıtıcı ve lamba da var. Yerlerde küçük taşlar, plastik bir bitki ve çıkıp güneşlenebilecek kuru yer de var. 3 günde bir Tetra isimli yemler ile besliyorum.
30 litrelik bir akvaryumda yaşıyorlardı. Filtre var, ısıtıcı ve lamba da var. Yerlerde küçük taşlar, plastik bir bitki ve çıkıp güneşlenebilecek kuru yer de var. 3 günde bir Tetra isimli yemler ile besliyorum.
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2021 17:24
[QUOTE=aslı000002]
30 litrelik bir akvaryumda yaşıyorlardı. Filtre var, ısıtıcı ve lamba da var. Yerlerde küçük taşlar, plastik bir bitki ve çıkıp güneşlenebilecek kuru yer de var. 3 günde bir Tetra isimli yemler ile besliyorum.[/QUOTE]
Lamba dediğiniz nasıl bir lamba? Isıtıcı lambanız var mı ve uvb kullanıyor musunuz?
30 litrelik bir akvaryumda yaşıyorlardı. Filtre var, ısıtıcı ve lamba da var. Yerlerde küçük taşlar, plastik bir bitki ve çıkıp güneşlenebilecek kuru yer de var. 3 günde bir Tetra isimli yemler ile besliyorum.[/QUOTE]
Lamba dediğiniz nasıl bir lamba? Isıtıcı lambanız var mı ve uvb kullanıyor musunuz?
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2021 17:34
[QUOTE=Troxus]
Lamba dediğiniz nasıl bir lamba? Isıtıcı lambanız var mı ve uvb kullanıyor musunuz? [/QUOTE]
uvb lamba kullanıyorum
Lamba dediğiniz nasıl bir lamba? Isıtıcı lambanız var mı ve uvb kullanıyor musunuz? [/QUOTE]
uvb lamba kullanıyorum
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2021 16:29
SON DURUM NEDİR