Kaplumbaglarımın yeni ortamı
Arkadaşlar 7aydır bende olan kaplumbagalarımın aşırı büyümeleri sonucunda(12cm oldular) 50 cm lik akvaryumda artık yaşama alanları kalmadıgı için bir metrelik yeni ortama dün geçtim sizce nasıl olmus eksik gördünüz yerler varsa sölerseniz sevinirim?işte resimler ışıklı,ışıksız,kayalık yerleri ve en son kapluşlar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çok ferah bir ortam olmuş elinize sağlık.
Murat bey evet 1 metre ama gerçekten rahat oldu iç motor vardı birde dış motorda aldım hayvanlarımın suyu kirletme koku derdide hic kalmadı bütün sorunları çözülmüş oldu bölece zorlukta kalmadı hatta
Murat bey yukarı bakarsanız verdim bi önceki msjımda herhalde görmediniz gene söleyim gözünüzde ölçek var buarada herhal benden daha iyi gördünüz yanımdaki akvaryumu yalanmı atıyorum murat bey 1metre resimde belki size öle gelmiştir uzaktan çekim oldugu için artık cevabınızı aldınız herhal
Bence çok güzel olmuş.Çoğu kaplumbağasevmez arkadaş neredeyse ufak kavonozlarda bakarken siz her türlü maddi manevi fedakarlıkta bulunarak kablumbağalarınıza doğal yaşamları kadar olmasa da benzer bir ortam sunmuşsunuz,tebrik ediyorum...
Hasan bey biliyorum kurulanmaya çıkıyorlar lambaları suyu aydınlatan mavi lambayı biraz yan tarafa çektigimde tam taşa geliyor ve güzel bi şekilde çıkıp geriliyorlar saatlerce kabuklarını kurutuyorlar biraz kuru bölgenin az oldugu konusunda sizle hem fikirim ama istedigim tarz taş bulamadım buldugum zaman arttıracagımdan emin olun yorumlarınız için tşkler