Kara Sevda ( Video 46 )
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2014 22:07
Alp gözün aydın kardeşim,Allah kızının sağlıklı sıhatli büyümesini nasip etsin inşaallah.Hayırlı anne ve baba olmayı da hepimize nasip etsin inşaallah.
Bu arada akvaryum ve balıklar da her zaman ki gibi çok güzeller.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2014 09:00
Maaşallah çok güzel balıklar birtane ranchunun kafasında bir beyaz tortu gördüm mantarmıdır nedir kabarcık sende farkındasındır herhalde, siyah orandan gizli ajan gibi kum siyah arkafon siyah bazen tamemen görüntüden kayboluyor kamufle oluyor siyah tonda bir iki kez belirdi ama güzel balık. Sağlıklı mutlu hobiler dilerim, Allah doğan çocuğunada sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin.
mesutok 2014-04-30 09:01:54
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2014 11:07
[QUOTE=kralexxx]
Allah hayırlı ömür nasip eylesin dostum, akvaryumun ise bir harika maşallah..
Amin kardeşim cümlemizin evladına Yüce Rabbim hayırlı ömürler nasip eylesin.
[QUOTE=adige42] Alp gözün aydın kardeşim,Allah kızının sağlıklı sıhatli büyümesini nasip etsin inşaallah.Hayırlı anne ve baba olmayı da hepimize nasip etsin inşaallah.
Kadir Abim ALLAH Razı olsun İNŞALLAH hayırlı oluruz evlatlarımıza.
[QUOTE=mesutok] Maaşallah çok güzel balıklar birtane ranchunun kafasında bir beyaz tortu gördüm mantarmıdır nedir kabarcık sende farkındasındır herhalde, siyah orandan gizli ajan gibi kum siyah arkafon siyah bazen tamemen görüntüden kayboluyor kamufle oluyor siyah tonda bir iki kez belirdi ama güzel balık. Sağlıklı mutlu hobiler dilerim, Allah doğan çocuğunada sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin.
[/QUOTE]
Hakan Abi çok teşekkür ederim. Siyah oranda dediğin gibi ajan akvaryumun ağa babası. Diğerleride çok şükür uzun zamandır aradığım türlerdi nasip oldu.
Allah hayırlı ömür nasip eylesin dostum, akvaryumun ise bir harika maşallah..
Allah her türlü işinde gönlüne göre versin.
[/QUOTE] Amin kardeşim cümlemizin evladına Yüce Rabbim hayırlı ömürler nasip eylesin.
[QUOTE=adige42] Alp gözün aydın kardeşim,Allah kızının sağlıklı sıhatli büyümesini nasip etsin inşaallah.Hayırlı anne ve baba olmayı da hepimize nasip etsin inşaallah.
Bu arada akvaryum ve balıklar da her zaman ki gibi çok güzeller.
[/QUOTE] Kadir Abim ALLAH Razı olsun İNŞALLAH hayırlı oluruz evlatlarımıza.
[QUOTE=mesutok] Maaşallah çok güzel balıklar birtane ranchunun kafasında bir beyaz tortu gördüm mantarmıdır nedir kabarcık sende farkındasındır herhalde, siyah orandan gizli ajan gibi kum siyah arkafon siyah bazen tamemen görüntüden kayboluyor kamufle oluyor siyah tonda bir iki kez belirdi ama güzel balık. Sağlıklı mutlu hobiler dilerim, Allah doğan çocuğunada sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin.
[/QUOTE]
Hakan Abi çok teşekkür ederim. Siyah oranda dediğin gibi ajan akvaryumun ağa babası. Diğerleride çok şükür uzun zamandır aradığım türlerdi nasip oldu.
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2014 13:47
[QUOTE=adige42]Alp merhaba nasılasın?Akvaryumda durumlar nasıl vakit kalıyor mu hobıye:-)[/QUOTE]Alp geçici süre japonlarına veda etti gidişi suskun oldu ama dönüşü muhteşem olur inşallah
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2014 15:39
Kadir Abi;
ALPEREN1075 2014-06-04 15:41:15
Şu yazdıklarımı üzülerek belirtiyorum ki japona ara verdim Beni en iyi anlayayabilecek olanlardan biride sensin diye düşünüyorum. İçim çok tez bir şeyi kafaya taktım mı özellikle akvaryum konusunda yapmadan olmuyor. Güney amerika biyotoplarını inceliyordum uzun zamandır. Sonunda şartlarda oluşunca düzen değişti.
Hakkınızı Helal edin. Buralardayım gitmedim eminim geri dönüş olacak bir gün.
Yeni akvaryumun görüntüsü;