Kara sineklerim
Fotoğraf:
Boyut (cm): 100.40.50
Kapasite (litre): 200lt
Canlılar: 18 duboisi 4 afracoube 2polit
Malzemeler: Tetratect 700 dış filtre - 300w atman ısıtıcı - 18w slvynna grolux 1ad florasan
Akvaryum Bakımı: Her gün bakıyorum Haftada bir 20lt dip çekimi
Kullanılan Yemler: Sera Flora , NLS, Spriluna tablet
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Tuz dahil hiçbir şey kullanılmıyor. (Tuz kullanmayı düşünüyorum.)
Bir yıldan biraz fazla zamandır bu hobiye merak salmış durumdayım.Bir yıl malavinin çok çeşitli balıklarını besleyip yavru alamama beceriksizliğini gösterdikten sonra rotayı tanganyikaya çevirdim.Sıkılmadan bu yavruları büyütebilirsem, çok mutlu olacağım.Tek dileğim balıklarımın yaşlanarak ölmesi.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Fon süper olmuş, iyiki siyah fon kullanmamışsınız, balıklarınıza uymazdı. Ben olsam ilave olarak ne yapardım diye düşünüyorum ve cevabım; akvaryumdaki bütün taşları siyah üstü beyaz şeritli olan sağ taraftaki taşlardan kullanırdım diyorum. (Noktalı değilde beyaz çizgili gibi olanlar)
Saygılarımla...
Guzel bir akvaryum olmus akvaryumun arka fonunu nasil yaptiniz.?
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Söylemeyi unuttum Kaya tuzunu her dip çekiminde 20 Lt'ye 1 Çorba kaşığı ,dış paraziti engellemesi ve su dengesini sağlayabilmek için için mutlaka mutlaka kullan .Tropicalin %70 sprilunalı yemini (ismini hatırlayamadım spriluna tablet suyu bulandırdığı için) tetra pro-vegetable'ı ve NLS TheraA+ kullanmanı da öneririm.