Karışık tanganyika(Resimli)
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2008 22:50
1cm cam kullanıyorum.1'er cmlik kuşaklar var.Haklısınız tabi ancak şimdi olmaz derim olur, büyüklerimiz ben size demiştim der hep.Olmaz demiyorum o yüzden içimden demek geliyoda.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2008 22:56
Görüntü çok hoş olacak kesin ama merakla suyun oturmasını ve balıkların alışmasını beklememiz gerekecek sanırım.
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2008 22:57
Emeğinize sağlık özgür bey farklı ve güzel bir çalışma olmuş.Kayalar tamburlanmamış dolomitmi yoksa mermer yada farklı bir türmü?
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2008 23:03
Özgür Bey, akvaryum dizaynınız çok güzel görünüyor. Farklı kayalar, farklı görüntü Tebrikler..
Akvaryumun daha aydınlık ve cepheden fotoğraflarını da koyabilirseniz seviniriz.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2008 23:10
[QUOTE=Erdal Hoca]Özgür Bey, akvaryum dizaynınız çok güzel görünüyor. Farklı kayalar, farklı görüntü Tebrikler..
Akvaryumun daha aydınlık ve cepheden fotoğraflarını da koyabilirseniz seviniriz.
Saygılar,
[/QUOTE]
Su bir otursun her türlü fotosunu koyucam.Işık sistemi, fon daha uğraşmadım bir günde hatta 2 satte yaptım.Kum temizledim kayaları gittim aldım.Yıkadım, balıkları çıkardım.Hazırlıksız koydum bunları.Çok teşekkürler...
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2008 23:13
[QUOTE=Akvarist]Valla bilimsel adını bilmiyorum.Buz taşı olarak bahsediyorlardı aldığım yerde Murat bey...[/QUOTE]
Biraz fazla sordum galiba kusura bakmayın.Ph üzerinde etkisi varmı kayaların,ölçme imkanınız oldumu.
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2008 23:16
Tebrikler. Gerçekten çok hoşuma gitti tasarımınız. Taşların irili ufaklı oluşu ve görüntüleri gerçekten doğadan bir kesit görüntüsü vermiş. Tekrar tebrik etmek istiyorum.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2008 23:19
Bence çok etkileyici,değişik ve hoş olmuş.
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 00:56
[QUOTE=heraklia][QUOTE=Akvarist]Valla bilimsel adını bilmiyorum.Buz taşı olarak bahsediyorlardı aldığım yerde Murat bey...[/QUOTE]
Biraz fazla sordum galiba kusura bakmayın.Ph üzerinde etkisi varmı kayaların,ölçme imkanınız oldumu.
[/QUOTE]
Elimde tetranın damlalı testi var 7.5-8.0 gibi gözüküyor.Ancak kayaları yeni koydum onların kısa sürede bir etkisi olacağını zannetmiyorum.Onun yerine Seachem buffer kullanıyorum zaten.
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2008 12:14
Çok hoş bir dizayn olmuş. Fotoğrafları görünce mest oldum. Gayet doğal gözüküyor. Elinize, emeğinize sağlık. Umarım herhangi bir sorun yaşamazsınız. Tebrikler.
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2008 12:18
Özgür eline sağlık . 30 kgluk kayadan bahsetmiştin ama bu kadar büyük olabilecegini tahmin etniyordum . Su oturduktan sonra ayrıntılar daha çok ortaya çıkacaktır . O zaman daha net yorumlar gelir .
dejawu 2008-12-15 13:08:56
Bir arkadasımız riskten bahsetmıs , benım eskı tankımda 165 kg kaya vardı :)
Tekrar hayırlı olsun