Karma Malawi İçin Balık Seçimi Ve Sonrası
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2008 14:19
[QUOTE=Erdal Hoca]Akın, gerçekten çok güzel, derli toplu, birbirini tekrar eden konuların açılmasını önleyecek bir çalışma olmuş. Tebrikler, teşekkürler....
Hocam,sizden bu şekilde olumlu bir yorum gelmesi onur verici.Çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim
Saygılar Hocam
AKIN BAYER 2008-11-06 14:20:01
Konuyu iğneliyorum.
Saygılar,
[/QUOTE]Hocam,sizden bu şekilde olumlu bir yorum gelmesi onur verici.Çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim
Saygılar Hocam
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2008 14:51
Merhabalar,
İlgisini eksik etmeyen herkeze ayrı,ayrı teşekkürler ederim.
Saygı ve sevgilerimle...
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2008 00:23
[QUOTE=astra05]
Eğer birilerine yararı oluyorsa inanın bu durumun bana vermiş olduğu mutluluk o uğraşa deyiyor.
Saygılarımla keyifli hobiler dilerim.
Bilgi paylasiminiz icin tesekkurler.Elinize saglik vakit ayirip bu kadar ugrasmissiniz.Saygilar
[/QUOTE]Eğer birilerine yararı oluyorsa inanın bu durumun bana vermiş olduğu mutluluk o uğraşa deyiyor.
Saygılarımla keyifli hobiler dilerim.
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2008 23:43
Yahu geçenlerde yemlerle ilgili yazdıklarını okudum hiç üşenmeden uzun uzun yazmışsın. (Benim yemlerle ilgili açtığım konuya birara bakarsın)
MiSoSiKiaN 2009-02-07 10:52:15
Helal sana kardeşim.
Bu arada senin canavarlar akvaryumda bir oraya bir buraya hiç durmadan hareket halindeler.
Teşekkürler, bol şanslar sana.
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2008 23:20
[QUOTE=betta13] Yav geçenlerde yemlerle ilgili yasdıklarını okudum hiç üşenmeden uzun uzun yasmışın ......(Benim yemlerler ilgili açtığım konuya biara bakarsın)
Helal sana kardeşim .....
Buarada senin canavarlar akvaryumda bir oraya bir buraya hiç durmadan hareket halindeler ......
teşekkürler bol şanslar sana......
[/QUOTE]
Sağolasın Halil Umarım bol,bol yavru alırsın.
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2009 00:50
Sarı Prenses & Frontosa & Mavi İmparator & Yunus bir arada olur mu?
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2009 04:44
[QUOTE=sHeqerpaRe]Sarı Prenses & Frontosa & Mavi İmparator & Yunus bir arada olur mu?[/QUOTE]
Malesef olmaz...Bir arada yaşarlar ama saymış olduğunuz hiç bir tür gerçek güzelliğini sergileyemez...
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2009 23:04
Aklıma takılan bir kaç konu var ama konuyu meşgul etmemek adına ilkini sorayım. En önemlisi yani.
Yakın türlerin çaprazlanması konusunu dikkatle okudum buna rağmen neden örneğin birçok Pseudotropheus türünü bir arada tür önerileri bölmünde tavsiye olarak görüyorum. Tabi ki her akvaryumda çaprazlama olmayacağını biliyorum. Ama yinede çok seçkin türlerin bile bir arada bulundurularak saflığını tehlikeye atmış olmuyor muyuz?
Örnek Pseudotropheus: Demasoni, Falvus,Polit, Saulosi, Socolofi, elongatus, ater, lanisticola, williamsi gibi...
bunların 2sini bile aynı tankta beslemek doğru mu? Bunun tam bir kuralı olduğu yazılmamış, ama gerçekten çok merak ediyorum.