Kasakalawe Kolonim 16dişi 3erkek video ve güncel foto 4'te
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 22:37
Boyut (cm): 170*70*55
Kapasite (litre):
Canlılar: 3erkek 17 dişi kasakalawe
Malzemeler: 40kg mercan kumu-Fluval Fx5 filtre- eheim 2000 kafa motoru- kaya-sera derece
Akvaryum Bakımı: düzenli su değişimi
Kullanılan Yemler: tropical-tetra-nls-osi-kens-
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yok
sarper79 2012-01-27 20:35:36
Kapasite (litre):
Canlılar: 3erkek 17 dişi kasakalawe
Malzemeler: 40kg mercan kumu-Fluval Fx5 filtre- eheim 2000 kafa motoru- kaya-sera derece
Akvaryum Bakımı: düzenli su değişimi
Kullanılan Yemler: tropical-tetra-nls-osi-kens-
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yok
Balıkları bana temin eden değerli dostum,kardeşim Hakan Aşkın'a sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. İstediğim fotoğrafları çekemediğim için daha fazla rahatsız etmemek adına balıkları, sadece videoyu ekleyebileceğim şimdilik.
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xker0y_3e-17d-kasalarym_animals[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 22:50
Abi balıklar çok çok güzel. İnşallah böyle devam eder.
Furkan Ökmen 2011-08-07 22:59:16
Bol yavru alman dileğiyle...
İlk yorum benden
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 22:54
Hocam balıklarınızın gerçekten maşallahları var.Hakan beyide tebrik etmek lazım balıklar için.KAyalardan bende istiyorum bilginiz olsun.Onları kim temin etti bilmiyorum ama mümkünse banada :)
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 22:58
Sarper kardeş hayırlı uğurlu olsun. Allah nazardan saklasın. Bol yavrular alırsın inşallah.
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 23:23
Sarper bey, kasalarınaza öncelikle kocaman bir MAŞALLAH demek lazım 3 erkek 17 dişilik bir koloniyi oluşturmak epeyce zahmetli olmuştur sanırım inşallah en kısa zamanda sizin zahmetlerinizin karşılığını verirler hayırlı olsun sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 23:40
Maşallahları var.
Koloni erkek dişi oranı çok güzel olmuş abi,bunu oluştururken baya bir uğraşmışsındır galiba.
Koloni erkek dişi oranı çok güzel olmuş abi,bunu oluştururken baya bir uğraşmışsındır galiba.
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 03:10
Maşallah sarper gardasım kasakalawelerin yakıyo ortalıgı allah esirgesin cok güzeller saglıklı balık olsun insallah bol yavrular.tugix 2011-08-13 01:09:13
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 03:40
Maşallah...Sağlıklı balıklar...
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 08:44
[QUOTE=YÜKSEL AYDEMİR]Sarper bey, kasalarınaza öncelikle kocaman bir MAŞALLAH demek lazım 3 erkek 17 dişilik bir koloniyi oluşturmak epeyce zahmetli olmuştur sanırım inşallah en kısa zamanda sizin zahmetlerinizin karşılığını verirler hayırlı olsun sağlıklı balıklar [/QUOTE]
[QUOTE=Yakup ÖZDEMİRCİ]Hocam balıklarınızın gerçekten maşallahları var.Hakan beyide tebrik etmek lazım balıklar için.KAyalardan bende istiyorum bilginiz olsun.Onları kim temin etti bilmiyorum ama mümkünse banada :) [/QUOTE]
Teşekkür ederim Yüksel Abi. Zahmet tarafına gelince; ''GÖREVİN HAKAN, EĞER KABUL EDERSEN TABİ. ÇOK GÜZEL BİR KASAKALAWE KOLONİSİ BULMAK VE ONLARI SAĞSALİM ADANA'YA ULAŞTIRMAK'' DEDİM HAKAN DA GÖREVİ KABUL EDİP EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRDİ. Alkışı hakketti yani.
Ben bu gibi durumlarda topu defanstan Hakan'a veriyorum O da gol yapıyor. Ne yorulacağım abi zaten iş güç yoğun. Melih kardeşim, senin sorunun da cevabı burada.
[QUOTE=Yakup ÖZDEMİRCİ]Hocam balıklarınızın gerçekten maşallahları var.Hakan beyide tebrik etmek lazım balıklar için.KAyalardan bende istiyorum bilginiz olsun.Onları kim temin etti bilmiyorum ama mümkünse banada :) [/QUOTE]
Sağolasın Yakup Abi. Kayaları Kayseri'li dostum hediye etmişti. Son partiyi almıştı o sıralarda sanırım.Adam da bir daha bunlardan gelmeyecek demişti. Ama sen yine de arayıp sor istersen.
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 10:08
Sarper bey oturmuş çok güzel bir koloniye sahip olduğunuz için sizi ve bu konuda yardımlarını esirgemeyen hakanı tebrik ederim.
Maşallah herşey yolunda çok yakın zamanda yavru haberleri geleceğine eminim benden söylemesi.