Kasakalawe Tankım 5e 20d(videolu)
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 09:56
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=7NpHI0oOAtk[/VID]
Fotoğraf:Boyut (cm): 130 cm
Kapasite (litre): 400
Canlılar: 5e 20d kasakalawe
Malzemeler: sunsun 304b, 1000/h iç filtre, 300watt ısıtıcı,
Akvaryum Bakımı: Haftada 2 kez %20 şer su değişimi, 15 günde bir b vitamini takviyesi, haftada bir melafix,
Kullanılan Yemler: tetra pro vegetable, tetra phyll, sera granugreen, thera A, NLS, sera sprulina tablet
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Yaklaşık 8 aydır bende olan 15 adet kasakalweme amcamdan aldığım 10 adet kasakalweyide eklememle 5e 20 dişilik güzel bir kolonim oldu.
Aynı anda 3 dişinin yavru almasını fotoğraflamaya çalışırken ne yazıkki makineyi açana kadar o güzel görüntüleri kaçırdım ama 2 dişinin aynı anda akvaryumun farklı yerlerinde yavru almalarını fotoğraflayabildim. İyi seyirler.
Yakında videolarıda eklicem.
Beğenenler: [T]50721,davutg[/T]
Teşekkür Edenler: [T]50721,davutg[/T]
+1: [T]50721,davutg[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 14:05
Arka fonda 3 d mavi renk mevcut sizin akvaryuma da yakışır.Maşallah çok güzel görünüyorlar.güzel yavrular almanız dileğiyle...
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 01:44
Bence müthiş ali bey balıklara gercekten cok büyük önem veren bir arkadaş kendisine de cok teşekkür ediyorum benim duboisleri hastalık dan kurtardığı ve kendi masraf yapıp benden 5 kuruş bişey almadı içdiğim caylarda cabası bu zaman da böyle bi dost zor bulunur
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2011 12:52
Ali maşallah kardeşim balıklar her bir köşede yavru çalışması yapıyor.Umarım bol bol yavrular görmek nasip olur.Sağlıkla beslemeni dilerim.