kasakalawe ve mupulungu
Arkadaşlar merak ettiğim birkonuyu sizlerle paylaş mak istedim morii kasakaleve mori mupulungu arasındaki farklar neler acaba ikiside birbi,rinin aynısı gibi usta arkadaşların yorum larını bekliyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Teşekkür ederim bazı arkadaşlar ilanlarkısmında kasakalavelere mupulungu değil orcinal kasakaleve yada kasakaleve mupulungu kırmasıdeyildir dedikleriçin sorma gereği duydum ayrıca ilerde mutlaka almayı düşündüğüm için bilgi sahibi olmak istiyorum
Teşekkür ederim bazı arkadaşlar ilanlarkısmında kasakalavelere mupulungu değil orcinal kasakaleve yada kasakaleve mupulungu kırmasıdeyildir dedikleriçin sorma gereği duydum ayrıca ilerde mutlaka almayı düşündüğüm için bilgi sahibi olmak istiyorum
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bende her ikisi aynı die biliorum.Ama tanıdığım bi çok kişiden mpulungu die ifade edilen türün daha fazla büyüdüğü 11-13 cm lere ulaştığı ve kasakalaweye göre renkleri daha mat olduğu yönünde sözler duydum.Hatta bu forumlarda gayet ii tanınan ve ticari olarak bu işi uzman sıfatlarıyla yapan bi kaç arkadaşa bu balıkları sorduğumda bahsettiğim cümleleri onlardan da işittim.
Ben farklı balıklar olmadığını düşünüyorum ama yukarıda bahsettiğim farkları olduğuna dair iddiaları da sanırım bi çok arkadaşımız duymuştur.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir