kasakalawelerim - yeni dizayn şu anki güncel resimleri büyüdüler :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Teşekkür ederim.Kuma eğimi elimle verdim dolgu kullanmadım
[QUOTE=MUSTAFAYASAR]Selam Atakan hayırlı olsun.Kayıpsız büyütüp damızlık yapıp yavru alırsınız inşallah.Ama okuduğum kadarıyla tek çeşit yem nls var.Böyle nadir tür için yeterli besin kaynağı olmayacak.Yem çeşidini artırmak daha iyi olacak sanırım.[/QUOTE]
Teşekkür ederim inşallah yavru alacağım zamanıda sizlerle paylaşırım:).Yem konusunda haklısınız tek çeşit yem vardı şu anda 3 çeşit yem kullanıyorum
[QUOTE=Ali Hoca]Atakan Bey Merhaba,
Teşekkür ederim Ali bey tür tercihinde kararsızdım ama en sonunda kendimce doğru karar olan kasakalawede karar kıldım dediğiniz gibi iyikide bu türe geçmişim.
[QUOTE=B@B@06]Atakan bey hayırlı olsun , bende eğimi çok merak ettim. Yavrularınızın inşallah yavrularını da görürsünüz. [/QUOTE]
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Eğimi elimle verdim 50 kg kum kullandım
[VID]•Izlesene.com[/VID]
http://www.izlesene.com/video/tropheus-kasakalawelerim/4964253
Evet abicim bayağı farkettiler umarım yavru aldığım zamanki resimleride ekleme şansına sahip olurum.Darısı senin başına inşallah seninkilerde mükemmel olacak
http://www.izlesene.com/video/tropheus-kasakalawelerim/4964253
Teşekkür ederim aydın valla ufak ufak buyuyorlar yaza kadar damızlık boya gelirler artık:)
Maşallah, balıkalrınızın gelişimi gerçekten güzel.. Ancak kaya dizaynı biraz daha güzel olabilirdi.. Bu boydaki balıklarınız için şimdiden kendi bölgelerini oluşturabilecekleri bir dizayn seçmenizi öneririm.. Çok faydasını görürsünüz.. Ayrıca yem çeşidini arttırın lütfen.. Saygılar..
Maşallah, balıkalrınızın gelişimi gerçekten güzel.. Ancak kaya dizaynı biraz daha güzel olabilirdi.. Bu boydaki balıklarınız için şimdiden kendi bölgelerini oluşturabilecekleri bir dizayn seçmenizi öneririm.. Çok faydasını görürsünüz.. Ayrıca yem çeşidini arttırın lütfen.. Saygılar..
[/QUOTE] çok teşekkür ederim sanırım hafta sonuna kadar dizay işini bitirmiş olurum .Dediğiniz gibi bölgecelik olayları başladı yem konusunda tavsiyenizi uygulayacağımÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir