kasakalawelerin çiftleşme videosu S:9
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2009 15:45
Sağol Doğancım teşekkür ederim.İstesem, gerçekten de yollayacağından şüphem yok.Bu arada senin bebeler nasıllar,akvaryuma alışabildiler mi?Yeni fotoğraflarını bekliyoruz haberin olsun.
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2009 15:32
Merhaba ahmet abi, akvaryumun dizaynı ve
balıklar görmeyeli dahada güzelleşmişler. Allah nazardan saklasın,
kayalarda fena durmamış inşallah toroslardan daha iyilerini toplarız
yaz gelince :). Darısı başıma.
saygılarımla. .
saygılarımla. .
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2009 08:59
[QUOTE=ahmet şeker]Sağol Doğancım teşekkür ederim.İstesem, gerçekten de yollayacağından şüphem yok.Bu arada senin bebeler nasıllar,akvaryuma alışabildiler mi?Yeni fotoğraflarını bekliyoruz haberin olsun.
Saygılar...
[/QUOTE]
Ben bebeleri buradaki bir abime verdim abi çok istedi kıramadımda şimdi başka türler arıyorum
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2009 23:32
Ahmet abi balıkların süper renkleri akvaryumun un dekoru da süper diyecek söz yokk.
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2009 23:19
Sevgili dostum maşallah balıklar ve akvaryum fevkaladenin fevkinde :)
Sonunda emeğinin ve paranın karşılığını aldığını görmek benide çok devindirdi.Yeni akvaryumunun ve balıkların hayırlı ve uğurlu olsun gönlünce seyretmen dileğiyle..
Sonunda emeğinin ve paranın karşılığını aldığını görmek benide çok devindirdi.Yeni akvaryumunun ve balıkların hayırlı ve uğurlu olsun gönlünce seyretmen dileğiyle..
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2009 14:23
Erdal bey çok teşekkür ederim.Gerçekten çok emek sarf ettim ama değdi doğrusu.Çok daha iyisi, tüm iyi dileklerini yazan arkadaşların olur inşallah.Abdullah'cım sanada çok teşekkür ederim.Seninle ayran içtiğimizi de hatırlamıyorum ama niye ayrı düştüğümüzü de anlayamadım.Ya ne arıyor ne soruyor nede balıkları kendi gözlerinle görmek için misafirim olmuyorsun.Alınıyorum haberin olsun.En kısa zamanda ailecek bekliyorum.
ahmet şeker 2009-03-16 14:24:27
Saygılar... Selamlar...
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2009 15:06
Kardeşim evet haklılık payın var.Aslında etkilememesi lazım ama biliyorsun iş güç olmayınca bu tür şikayetleri çokça alır oldum.En kısa zamanda çayını içmeye geleceğim.selamlar
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2009 15:20
Yakında yeni misafirlerin gelecegine dair karelermi gördüm yanılıyormuyum. Kurlaşmalar koyar koymaz başlamış gşbş görünüyor. Tek eksiği kocaman bir nazar boncuğu.
Sağlıklı ve de bol yavrulu balıklar.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2009 15:29
Levent bey iyi dilekleriniz ve temennileriniz için teşekkür ediyorum.Akvaryumun üstünde sizinde dediğiniz gibi pek de küçük sayılmayacak bir nazar boncuğu var.Tekrar teşekkürler. ahmet şeker 2009-03-16 15:38:47
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2009 23:54
Arkadaşlar iyi akşamlar.Kasakalawe'lerimin son hallerini gösterir bir kaç resim daha eklemek istedim.
Saygılar ve de Selamlar...
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2009 00:00
Ömercim iyi geceler.Resimlerde dikkatini çeken bir şey oldu mu abicim.?