kasakalawelerin çiftleşme videosu S:9
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2009 22:48
Yavruların yerleri geniş olduğundan büyümesinde de direk etkisi olur diye düşünüyorum.İçinde rahat rahat dolaşıyorlar.Keratalar bir birlerine güç gösterisi bile yapıyorlar bu boyda.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2009 15:46
Arkadaşlar merhaba sizlerle yavruların son hallerini paylaşmak istedim.Kendi yavrularım diye söylemiyorum ama gerçekten çok tatlılar.Daha boyları 2 cm bile değil ama üst yüzgeçlerindeki kırmızılık, burun uçlarındaki ve alt yüzgeçlerindeki mavilikleri sizlerde görebiliyorsunuz sanırım.Özellikle tropheus türleri için bahsedilen küçükken tür ayrımı sorununa katılıyorum ama erişkin boya gelinceye kadar renk vermemesi konusuna kesinlikle katılmıyorum.Orjinal bir balık sizlerinde gördüğü gibi çok küçük boylarda bile renklerini sergileyebiliyor.
ahmet şeker 2009-04-15 15:53:08
Bu arada ilk resimde bebeler haftalık asayiş toplantısındalar.
Lütfen maaşallah demeyi unutmayın...
Selamlar ...Saygılar..
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 22:51
Arkadaşlar merhaba benim bebelerin yeni resimlerini eklemek istedim.bu arada 7 adet daha yavrum oldu.Onlarında resimlerini ekliyorum.İlk üç resim önceki önceki yavrulara ait.Sonraki aldığım 7 adet yavru ise egg tumber da büyütülmüş yavrular.
ahmet şeker 2009-05-13 22:52:48
Evet arkadaşlar az sonra ekleyeceğim resimlerde yeni bebelerin resimleri olacak.Yorumlarınızı bekliyorum.Lütfen maşaallah demeyi unutmayın.
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 23:00
Ahmet Bey, tebrik ederim.. Sağlıkla büyütmenizi dilerim.. Saygılar..
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 23:08
Evet bunlarda ikinci göz ağrılarım.
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2009 10:32
Maşallah Ahmet bey,umarım egg thumberlarınızda yer kalmayacasına bol yavrularınız olur.
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2009 10:53
Ahmet bey hayırlı olsun. Bakıyorumda seri üretime geçmişsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2009 11:07
Çok çok çok çok güzeller. Maaşallah. Umarım kayıpsız büyütürsünüz. Bir gün benimde kasakalawem olur mu ki!!:( İnanın Ahmet Bey o kadar imreniyorum ki size anlatamam. Bir gece ansızın gelebilirim. Akvaryumdan balıklarınızı çalabilirim. Haberiniz olsun:)
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2009 15:17
Yorum yapan tüm arkadaşlara çok ama çok teşekkürler.İnanın yavru almak çok müthiş bir duygu.Allah her hobiciye nasip eder inşallah.Özellikle safkan bir türden yavru almak beni ayrıca mutlu ediyor.Erkan bey inşallah sizin de thumber'larınız dolup taşar.Filiz hanım kapım size ve diğer arkadaşlara 7 gün 24 saat açıktır...Beklerim..