kastamonu'lu hemşehrilerim
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2012 20:40
Yarın annemin mevcut hastalıgından dolayı hastaneye gitme durumum söz konusu oldu erkenden gidebilirsem yarın işallah aranızda olacagım,tam olarak yarın sabah durumum belli olacak.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2012 13:41
tamam sen git abi ben şimdi çıkıp metrobüse gidecem sen benden önce gidersin sanıırım
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2012 18:16
Allah razı olsun güzel bir buluşma oldu nekadarda geç kalsam,uzun bir yoldan anca o saate gelebildim,katılanlara teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2012 19:21
Biraz foto ekleyelim...
Buluşmanın oluşmasında büyük emeği olan Ahmet abi.
Engin gelmeden ben ahmet abi ve muhittin.
Biraz geciklemelide olsa bize enginde katıldı.
Ordan derneğe geçtik fotoğraflarımızı çeken ahmet abinin delikanlı.. tersten oldu ama idare edin..
Uzan zamandır derneğe uğramamıştım biraz değişmeler olmuş dernek akvaryumlarından kareler.
Bu fotolarlada yarışmaya katılmayı aklımdan geçirdim :) ama derneğin adına..
Buluşmanın oluşmasında büyük emeği olan Ahmet abi.
Engin gelmeden ben ahmet abi ve muhittin.
Biraz geciklemelide olsa bize enginde katıldı.
Ordan derneğe geçtik fotoğraflarımızı çeken ahmet abinin delikanlı.. tersten oldu ama idare edin..
Uzan zamandır derneğe uğramamıştım biraz değişmeler olmuş dernek akvaryumlarından kareler.
Bu fotolarlada yarışmaya katılmayı aklımdan geçirdim :) ama derneğin adına..
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2012 21:42
Güzel kareler olmuş ama velakin istanbulda 4 kişi kastamonlulara yakışmadı çok fazlası ile kastomonulu akvarist oldugunu biliyoruz,bu fotoları görünce utanırlar bir dahakine artık gelirler die umut ediyorum,resimler için sagolasın abi.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2012 21:50
1 nci en büyük etken konunun güncel konulara düşmeyişi 2 nciside saolsun arkadaşlar neden çekiniyorlarsa birazda fırsatları kendileri yaratmalı senin gibi iş arasına iş sıkıştırarak yetiştin.
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2012 08:46
Evet gercekten guzeldi.
[QUOTE=engin özkan] Güzel kareler olmuş ama velakin istanbulda 4 kişi kastamonlulara yakışmadı çok fazlası ile kastomonulu akvarist oldugunu biliyoruz,bu fotoları görünce utanırlar bir dahakine artık gelirler die umut ediyorum,resimler için sagolasın abi.[/QUOTE]
AHMET 2012-06-11 08:49:03
Oncelikle bulusmamıza katılan Engin kardesimize Tsk ediyorum ve tabiki Muhittin, Fatih ve benim delikanlı'ya az katılımcılı oldu ama yinede yapıldı guzel bir gundu, benim delikanlı dernekteki canlılara bıraz sulandı ama, olsun.
Destek olan butun dostlarımıza tsk. ediyorum.
Fatih kardesim, hepimizin emekleri bence eşit, ayrıca sende çok çabaladın katılım konusunda.
Hepinizle yakıynen tanısmıs olmaktan dolayı memlunum, umarım devamını dostluk ve kardeslik içerisinde sürdürürüz ve hep birlikte zenginleşiriz.
[QUOTE=engin özkan] Güzel kareler olmuş ama velakin istanbulda 4 kişi kastamonlulara yakışmadı çok fazlası ile kastomonulu akvarist oldugunu biliyoruz,bu fotoları görünce utanırlar bir dahakine artık gelirler die umut ediyorum,resimler için sagolasın abi.[/QUOTE]
Birhadakine katılımın daha fazla olmasını bende isterim, bizleri yanlız bırakmadığın için Tsk. ederim.
Herşey gönlünce olsun.
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2012 09:04
Arkadaşlar Buluşmamıza (hemde hemşehrilerim buluşmasına) katılamadığım sizlerden özürdilerim katılamayış sebebim bazı özel nedenlerden dolayıdır anlayışınız ve hoş görünüz için şimdiden teşekkürederim buluşma fotoğraflarıda çok güzel gerçekten emeği geçenlerin emeklerine sağlık, saygılar...