kaucuktan arka fon?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=ercahit]Kaucuktan mamul ürünler imal etmekteyiz.[/QUOTE]
Kaucuğun imalini biliyorsunuz. İçine koyulan tek bir madde veya içindeki maddenin oranındaki değişim ile bütün fiziksel özellikleri değişebiliyor, buna mukabil kimyasal özellikleride. Kullanmak istediğiniz kauçuğun yapısını anlatırsanız ondan sonra salınımı konuşabilirz.
Volkan beyin söylediklerine katılıyorum,kimyasal yapı oranlarla tamamen değişir.Ayrıca bildiğim kadarıyla kauçuğun oranları ne olursa olsun,ürünün stabil kalmasını saglayan kimyasallar ekleniyor.Bu maddelerin salınım yapma oranı yüksek.
Hem kauçuktan bi arka fonu,şahsen ben akvaryumuma koymak istemezdim,üzgünüm
Uretimde sentetik kaucuk kullanıyoruz bunun suya salınımı ben denemeliyim aslında veya test ettirmeliyim. Kaucuk diyince nasıl hayal ettiniz bilmiyorum ama tarif edeceğim sekilde dusunun lutfen. maksimum 5mm kalınlıgın da 30cm*30cm boyutlarında plakalar olacak.Bu plakalara kullanılabilecek renkler ana renkler mesela (kahve, gri ,koyu yeşil vs.) Ust desen olarak da tas deseni veya estetik birseyler. Benim asıl merak ettiğim yurt dısında satılan bu arkafonlar dan alan varmı aramızda varsa memnuyeti nedir.Sonucta bu isin belli bir maliyeti olacak değer mi değmez mi ?
Murat bey olaya farklı yaklaşmıs ama o da mantıklı olabilir . Ben üzerini kaplamadan direk arka cama yapışan tarz da bir sey dusunmustum .Duz plaka satışa sunulup satın alan üzerine derz ile kaplar istediğini elde eder.Ama bu uğrasmak isteyenlere güzel olur .Benim hayalimde direk alıp akvaryum boşken cama yapıştırılabilecek birsey..
Tarif etmek istediğim şeyi tekrar netten bulup adresini yollayacağım. saygılarımla
http://www.aquarium-background.com/catalogue.asp
benim dediğimi en iyi anlatan ; http://www.charterhouse-aquatics.co.uk/catalog/juwel-rock-ba ckground-p-490.html?osCsid=9d8653c24661b7b75d3b1b49a9534b1d
gönderdiğiniz linkteki arka fonlara baktım. Bence mühteşemler ama kısıtlı ingilizcem ile kauçuk olup-olmadığını anlamadım.
Ayrıca alışveriş sitelerindeki petshoplarda neden böyle fon getirmezler anlamış değilim. böyle üç boyutlu fonlardan almak isterim doğrusu.