kavanozdan mağara resimler eklendi
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2009 20:57
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2009 20:59
[QUOTE=Arda Şensöz]
Normal silikonla yapıştırabilirsiniz önemli olan solventsiz olmasıdır. AYrıca uzun süre tuzlu suda ve normal suda bekletmenizi öneririm.
Saygılar...
Güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim.Ben de böyle bir çalışma düşünüyorum ancak taşları neyle yapıştırdınız?Normal silikonla mı? Bir konuda söylemişlerdi ama o konuyu bulamadım.Burdan cevaplar mısınız?
[/QUOTE]Normal silikonla yapıştırabilirsiniz önemli olan solventsiz olmasıdır. AYrıca uzun süre tuzlu suda ve normal suda bekletmenizi öneririm.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2009 21:11
[QUOTE=kanini93] [QUOTE=Arda Şensöz]
Normal silikonla yapıştırabilirsiniz önemli olan solventsiz olmasıdır. AYrıca uzun süre tuzlu suda ve normal suda bekletmenizi öneririm.
Saygılar...
[/QUOTE]
Güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim.Ben de böyle bir çalışma düşünüyorum ancak taşları neyle yapıştırdınız?Normal silikonla mı? Bir konuda söylemişlerdi ama o konuyu bulamadım.Burdan cevaplar mısınız?
[/QUOTE]Normal silikonla yapıştırabilirsiniz önemli olan solventsiz olmasıdır. AYrıca uzun süre tuzlu suda ve normal suda bekletmenizi öneririm.
Saygılar...
[/QUOTE]
Açıklamanız için çok teşekkür ederim.Silikonun üstünde solventsizdir diye yazar değil mi?Ayrıca uzun süre derken ne kadar bir süre?Bekletebildiğim kadar bekletirim ben
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2009 11:14
[QUOTE=wanted066]yaptığım mağaranın bu kadar beğenileceğini tahmin etmiyordum teşekkür ederim herkeze [/QUOTE]
Yooo gayet güzel olmuş.Özellikle akvaryum dekoruna uygun olması gayet hoş göstermiş.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2009 19:16
[QUOTE=Arda Şensöz][QUOTE=kanini93] [QUOTE=Arda Şensöz]
Saygılar...
[/QUOTE]
1 hafta civarı 4- tuzlu 3 tatlı suda bekletirseniz yeter sanırım. Bir de şuraya bakın:
http://www.akvaryum.com/Forum/kavanozdan_magara(yeni_resimler)_k67475.asp?PN=1
Saygılar...
[/QUOTE]
Açıklamanız için çok teşekkür ederim.Silikonun üstünde solventsizdir diye yazar değil mi?Ayrıca uzun süre derken ne kadar bir süre?Bekletebildiğim kadar bekletirim ben
[/QUOTE]1 hafta civarı 4- tuzlu 3 tatlı suda bekletirseniz yeter sanırım. Bir de şuraya bakın:
http://www.akvaryum.com/Forum/kavanozdan_magara(yeni_resimler)_k67475.asp?PN=1
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2009 04:05
Gerçekten çok güzel olmuş.Tebrik ediyorum sizi...Yapmak isteyen arkadaşlara ilham kaynağı olmuş...