kavgacı frenatuslar
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2007 23:56
125 litrelik akvaryumumda yaklaşık 4 aydan bu yana üç adet frenatus besliyorum.Ancak bunlar sürekli birbirini kovalıyor ve yüzgeçlerini yırtıyorlar.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2007 11:48
Zafer4640 size 1 dişi ve 1 erkek frenatus beslemenizi öneririm. 3 tane beslediğinize göre 2 tanesi erkek olabilir. Cinsiyet ayrımı yapıp erkeklerden birini ayırmanızı tavsiye ediyorum. Yoksa hem birbirlerine zarar verebilirler. Boyları büyükse diğer balıklarınıza da zararları dokunabilir. Bende de 1 erkek 1 dişi var. Bu güne kadar oyunları haricinde birbirlerini kovaladıklarını görmedim. Bilgilerinize saygılar.halongan 2007-10-13 15:28:13
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2007 11:54
Çok kavgacı ve hırçın balıklar..İleride daha büyük olduklarında diğer balıklarada çok saldırıyorlar..Benim yunusumu resmen gelmişlerdi..
Frenatus yerine mağrakanta tavsiye ederim.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2007 18:56
Arkadaşlar frenatus ların cinsiyet ayrımlarını resimli olarak anlatma şansı olan yokmu? Bende 4 tane var ikisi sürekli ağızlarına yapışıp birbirlerini döndürüyorlar sanırım kavga ediyorlar. Cinsiyet ayrımını yapabilirsem ona göre düzenleme yapıcam. Saygılarımla