kaya yapımı yardımınızı bekliyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşım ytong suya karşı çok dayanıklı bir malzeme değildir.Zamanla suyun içinde erir.Tahminimce suyun degerlerinide degiştirir.
SAYGILAR
Arkadaşım ytong suya karşı çok dayanıklı bir malzeme değildir.Zamanla suyun içinde erir.Tahminimce suyun degerlerinide degiştirir.
SAYGILAR
[/QUOTE]
bilgin için çok teşekkür ederim ama mantıken bakılırsa köpükten yapılan arka plan defalarca harçlanıp boyanıyor bunun akvaryuma bir zararı yok da ytongun neden olsun diye düşünüyorum.
senin dediğin gibi ytongun suda erimesine katılıyor bu konuda seni destekliyorum fakat bu işlem ytonga da yapılırsa erime gibi bir problem ile karşılaşılacağına ben pek inanmıyorum açıkçası.
sakın beni yanlış anlamayın ben denemedim ve de bilmiyorum dikkat ederseniz sözlerime mantıken diye başladım ama siz bunu demiş ve de sonucunu görüp yazdıysanız benim halt ettiğimi ve de sizden özür dileyeceği söyleyebilirim.
saygılarımla
ytong hammadesimnde kimyasallar kullanılarak elde edilen bir malzemedir..
ama dışını derz ve benzeri sertleştici maddeler kullanarak doğallığımı yakalarım diyorsanız denemekte fayda var derim
olabilir yani
SAĞLIKLI BALIKLAR HAYIRLI GÜNLER
Engin bey bu konu daha öncede açılmışdı ve tartışılmışdı. Ozamanlar yapmış olduğum araştırma ve elime geçen bilgileri size tekrar iletiyorum. Bilgilere BURADAN ulaşabilirsiniz.
Saygılar.