Kayseri Çocuk Yuvasına Akvaryum yapıyoruz
Bu konu da ben de destek oluyorum. Zaten başından beri takip ediyorum lakin üyeliğim yoktu. .
[/QUOTE]İlginize teşekkür ederim Merve hanım.Maddi manevi desteklerinizi bekliyoruz.1 TL bile olasa yardımlarınızı bekliyoruz.Yuvadaki çocukların biraz olsun yüzünü güldürebilirsek ne mutlu bize.Siz ne gibi bi yardımda bulunabilirsiniz Merve hanım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
1-Ak-min akvaryum imalat sanayi-salih38(KAYSERİ)akvaryumu yapıyor
2-Ümit Çoban-umitlee (İSTANBUL)Dış filitre yardımı
3-Faruk Erbasan-citronx forum medaretörü(İSTANBUL)Maddi yardım
4-Ahmet Onur-ahmet mhnds (KAYSERİ)ısıtıcı,yem,bakım vs
5-Emre Yıldız-emreyıldız (MANİSA)maddi yardım
6-Mustafa Dere (KAYSERİ)hava motoru-hava taşı vs.
7.enesergüven-forum dışı (KAYSERİ)yem,balık vs
yardımlar elimize geçtiği zaman isimler pembe yazıyla yazılacaktır.
-Akavaryumun camdan yapımı bitmiştir.
Yardımlarınız geldikçe akvaryum kurulumu dahada hız kazanacaktır.
Cemal abi benim elimde hiç kullanılmamış sıfır at-7500 çift çıkışlı hava motoru var.Sadece çalışıp çalışmadığı denenmiştir onun dışında hiç kullanılmadı. Hem sessiz hemde güçlü o akvaryuma yetecektir diye düşünüyoum.Ayrıca elimde yok ama hava taşı kaç cm istiyorsanız akvaryumcudan alıp getirebilirim.Birde mercan parçası verebilirim.Bir miktarda tetra doromin ve sera granügreen verebilirim. Eğer onay verirseniz müsait bir zamanda işyerinize ben kendi ellerimle getirebilirim belki işlerinizin yoğunluğundan fırsat bulamayabilirsiniz diye. Ayrıca size ve konuyla ilgilenen diğer arkadaşlarada teşekkür ediyorum. eminim çok güzel bir çalışma olacaktır.Daha şimdiden çocukların yüzündeki gülücükleri görebiliyorum...
Cemal abi benim elimde hiç kullanılmamış sıfır at-7500 çift çıkışlı hava motoru var.Sadece çalışıp çalışmadığı denenmiştir onun dışında hiç kullanılmadı. Hem sessiz hemde güçlü o akvaryuma yetecektir diye düşünüyoum.Ayrıca elimde yok ama hava taşı kaç cm istiyorsanız akvaryumcudan alıp getirebilirim.Birde mercan parçası verebilirim.Bir miktarda tetra doromin ve sera granügreen verebilirim. Eğer onay verirseniz müsait bir zamanda işyerinize ben kendi ellerimle getirebilirim belki işlerinizin yoğunluğundan fırsat bulamayabilirsiniz diye. Ayrıca size ve konuyla ilgilenen diğer arkadaşlarada teşekkür ediyorum. eminim çok güzel bir çalışma olacaktır.Daha şimdiden çocukların yüzündeki gülücükleri görebiliyorum...
[/QUOTE]Mustafa abi çok teşekkür ederim ilginiz ve hayır severliliğiniz için.Vermek istediğiniz malzemeler için çok teşekkür ederim.İnşallah en kısa zamanda yanınıza uğrayacağım.
Evet biraz hız kazandırdık ama malesef malzeme dışında maddi yardım göremedik.
Tek amacımız bu zaten çocukların biraz olsun gülümsemesi.