KAYSERİDEKİ HOBİCİLER İÇİN AKVARYUM KULUBÜ VE ORTAK İMZA TEKLİFİ
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 11:39
Allahtan bir mani çıkmazsa bende katılmak isterim..Tropheus beslemekte yeniyim aranızda olmaktan mutluluk duyarım..
Ayrıca 100*40*50 civarı ölçülerde 2. el cama cam (Mobilyalı olmasın öğrenci bütçesine uygun değil :) ) akvaryum arıyorum Eger aranızda satmak isteyen akvarist dostlar olursa haberleşelim lütfen özel mesajla...
Görüşmek dilegiyle...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 11:41
[QUOTE=haymeanam]Ld Akvaryum Personeli olarak beni de ekleyin...
[QUOTE=kararli_karinca]Allahtan bir mani çıkmazsa bende katılmak isterim..Tropheus beslemekte yeniyim aranızda olmaktan mutluluk duyarım..
Saygılarımla...
[/QUOTE]
Seviniriz.tşkler
[QUOTE=kararli_karinca]Allahtan bir mani çıkmazsa bende katılmak isterim..Tropheus beslemekte yeniyim aranızda olmaktan mutluluk duyarım..
Ayrıca 100*40*50 civarı ölçülerde 2. el cama cam (Mobilyalı olmasın öğrenci bütçesine uygun değil :) ) akvaryum arıyorum Eger aranızda satmak isteyen akvarist dostlar olursa haberleşelim lütfen özel mesajla...
Görüşmek dilegiyle...
[/QUOTE]
Sizide aramızda görmek sevindirir kardeşim.tşklerÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 15:56
[QUOTE=haymeanam]Ld Akvaryum Personeli olarak beni de ekleyin...
Sen olmazsan olurmu kardeşim :)
Saygılarımla...
[/QUOTE]Sen olmazsan olurmu kardeşim :)
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 00:33
ARKADAŞLAR YER OLARAK ÖNERİSİ OLAN VARMI.BULUŞMA YERİ OLARAK.BEN HAZIR İTHALAT OLMUŞKEN YENİ LD Yİ BASALIM DİYORUM.ÇAYLAR KOLALAR LÜTFULLAH BEYDEN OLUR OLMAZMI.HEM GÜZELLİKLERİDE GÖRMÜŞ OLURUZ.HEM ŞEN AKVARYUMDA KATILACAK.FİKİRLERİNİZİ YAZIN LÜTFEN BENİM SÖYLEDİĞİM ÖNERİDİR
_erkan_ 2012-03-08 00:36:26
18 MART KAYSERİLİ AKVARTİSTLER BULUŞUYOR
NOT:SAAT KONUSUNDA ÖNERİLERİNİZ?
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 10:22
saat 14:00 olsun
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 13:06
Nacizane fikrim buluşmanın balıkların çok kaliteli ve güzel türleri elinde bulunduran ld akvaryumda yapılması son derece isabetli olur...Saat yönünden pazar her saat bana uygun oldugu için, pazar günü zaman problemi olanların belirtmesi daha isabetli olur diye düşünüyorum...
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 15:06
25 MART OLSA SINAVLARIMVARDA?
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 19:34
[QUOTE=_erkan_]
ARKADAŞLAR YER OLARAK ÖNERİSİ OLAN VARMI.BULUŞMA YERİ OLARAK.BEN HAZIR İTHALAT OLMUŞKEN YENİ LD Yİ BASALIM DİYORUM.ÇAYLAR KOLALAR LÜTFULLAH BEYDEN OLUR OLMAZMI.HEM GÜZELLİKLERİDE GÖRMÜŞ OLURUZ.HEM ŞEN AKVARYUMDA KATILACAK.FİKİRLERİNİZİ YAZIN LÜTFEN BENİM SÖYLEDİĞİM ÖNERİDİR
[/QUOTE]NOT:SAAT KONUSUNDA ÖNERİLERİNİZ?
Buyrun gelin başımız üstünde yeriniz var. Bütün hobicilere kapımız açık.
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2012 00:17
[QUOTE=LD Akvaryum]
[QUOTE=_erkan_]
Lütfullah bey sizin misafirperver olduğunuzu sanırım bilmeyen yoktur.ve ithalattan gelen balıklar süpermiş belirtmeden gecemeyeceğim.teşekkürler
[/QUOTE]NOT:SAAT KONUSUNDA ÖNERİLERİNİZ?
Buyrun gelin başımız üstünde yeriniz var. Bütün hobicilere kapımız açık.
[/QUOTE]Lütfullah bey sizin misafirperver olduğunuzu sanırım bilmeyen yoktur.ve ithalattan gelen balıklar süpermiş belirtmeden gecemeyeceğim.teşekkürler
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 09:49
Yalnız abilerim kardeşlerim 18 mart pazar günü buluşma saatinde fb-gs derbisi var bunu göz önünde bulundurmamız gerekmiyor mu :) ?