kelebek vatoz(borneo) ve cuce vatoz
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2014 14:13
Arkadaşlar bır adet cuce bır adet kelebek vatoz(borneo) vatozum var..bıraz yosun sorunum vardı saolsunlar cozduler camlar pırıl pırıl sılmeye bıle gerek yok denecek kadar temızledıler...bende ıyı bakıyorum allah var...:)
Sorum !
Şimdi ben bunlara nasıl bir yem alıp vereyim..sadece spiriluna yuvarlak tabletlerdenmı alayım yoksa sızın bır öneriniz varmı....
Sorum !
Şimdi ben bunlara nasıl bir yem alıp vereyim..sadece spiriluna yuvarlak tabletlerdenmı alayım yoksa sızın bır öneriniz varmı....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2014 14:29
benim bildiğim onlara camdaki yosunlarla beslenirler ve yere düşen yemlerle ama yuvarlak tablet en iyi olanı
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2014 14:38
Zemine dökülen hertür balık yemini yerler, camlardaki yosunlar dahil. Haşlanmış bezelyenin kabuğunu soyun içini atın yerler. Salatalığın içini çekirdekli kısmını yerler, kesin salatalığı ufak bir çatal batırın atın zemine çöker. Dip yemi vardır ayrıca poşeti 1 TL. resimdeki gibi.
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2014 15:27
elımde resımdekı gıbı yem var karıdesler ıcınm almıstım elımde kaldı bır kutu dolusu oda olur ozaman ..ama dıyetlerı genllıkle alg turlerı oldugu ıcın tereddut ettım..
teşekkur ederım arkadaşlar..
teşekkur ederım arkadaşlar..
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2014 16:44
Salatalık, haşlanmış marul ve ıspanak, bezelye kabuğu soyulmuş evdeki malzemeler ile besleyebilirsiniz bence. Ek olarak zaten hem yosun hemde yem artıklarını yiyecektir.