Kendi Yaptıgım Elektriksiz hava motoru
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 19:58
Elektirik kesintisi kaç dakika sürecek maksimum 30 dakika akvaryumdaki oksijen onlara 20 dakikadan fazla yetecektir 10 dakika boyunca pompa mı yapacaksın
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 23:39
Güzel Güzel bu yaşta videoya çekip anlatmak ve hobimizle uğraşmak senin adına çok iyi birşey! Tebrik ediyorum ellerine saglık :)
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2012 22:42
Yaşıtları komşuların camlarına top atarken :) bu işe kafa yorması ve bunu bu sitede paylaşması; yaptığı çok kullanışlı veya değil bence başarılı.Tebrik ederim.
hsynpkr 2012-12-08 22:42:33
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2012 16:11
Tebrik ederim kareşim kucuk yasında boylesıne guzel ugraslarla mesgul oldugun ıcın.
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2012 16:29
Çok kullanışlı değil Sizi yormaktan başka işe yaramaz
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 00:47
[QUOTE=spear]Mesajlarınız İçin Teşekkür ederim Elektrikler Kesilirse Balıklarım için o pompayı sürekli basmaya razıyım[/QUOTE]
İşte bu cümle senin hobiye ne kadar gönül verdiğinin bir kanıtıdır :) Tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 01:09
Ahmet kardeşim tebrik ederim,ilerde bir çok masrafsız çözümler bulacağınada eminim,kolay gelsin.Bu arada öyle pipetle filan üflemeyle tanka karbondioksit vermenin de alemi yok!Sistemini 5 dk uygularsan o verdiğin hava sana en az bir gün yeter,örnek olarak bir poşette balıkların 1-2 gün yol gittiklerini düşünürsek faydalı bir şey yapmışsın bence...
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 13:33
Kardeşimiz düşünmüş ve yapmış. İyi ve kötü hevesin hiç kırılmasın aklına gelen herşeyi yap kötü olsa bile iyisini yapman için her zaman bu forumda yüzlerce abin hazır bekliyor. :).
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 20:40
Bu yaşta hobiye gönül vermişsin ve bişeyler yapma gayretin takdir-i şayan doğrusu.Ellerine sağlık.
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2012 22:19
[QUOTE=spear]Mesajlarınız İçin Teşekkür ederim Elektrikler Kesilirse Balıklarım için o pompayı sürekli basmaya razıyım[/QUOTE]
Hiç heves kırmaya gerek yok :) Bu cümlesi ile zaten arkadaşım noktayı koymuş :)
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2012 10:20
[QUOTE=mendos] Fikir çok güzel de akvaryumdaki canlılar:( (türleri tam göremedim ama uyumlu değiller.) Acaba akvaryumun kaç lt ve hangi türler var?[/QUOTE]sorun değil şimdi onlar yok sarı prenses hariç bütün türleri akvaryumcuya verdim yerine iceman aldım.