KeReM’in Küçük Tanganyika Gölü(Yeni Akvaryum)
Fotoğraf:
ESKİ HALİ
DEKORU DEĞİŞMİŞ HALİ
Kapasite (litre): ~135
Canlılar: 4 Brichardi, 2 Leleupi, 1 Cüce Vatoz
Malzemeler: 2 adet 150watt ısıtıcı, Eheim 2213, 25watt Kırmızı Grolüx
Akvaryum Bakımı: Haftada 2 defa dip çekimi
Kullanılan Yemler: Pets Family Discus Granulated Food, JBL Grana Cichlid
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Maden Suyu
HER TÜRLÜ YORUM,ELEŞTİRİ VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bricardilerinde, Leleupilerinde maşallahı var.Tankınızda gayet güzel bu durumda bize de tebrik etmek düşüyor. Fakat tek bir nokta Mehmet bey'in dediği gibi 135 lt. için dış filtrenin şart olduğudur.
Sağlıklı balıklar...
Tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
Mehmet Bey dediğiniz gibi Pets Family'nin çok sağlıklı bir yem olmadığını aldıktan sonra öğrendim. Fakat balıkların gelişiminde herhangi bir sorun olmadı ve suyu da kirletmedi bu yüzden JBL ile birlikte kullanmaya devam ettim.
Dış filtre konusu da uzun süredir aklımı kurcalayan bir konu, akvaryumumu büyütünce alırım diyordum fakat o kadar sabredemiyeceğim galiba
Isıtıcı konusuna gelince iki ısıtıcı takmamın sebebi; dip çekiminden sonra eklediğim su akvaryum sıcaklığında olmuyor fakat iki ısıtıcı sayesinde kısa sürede akvaryum sıcaklığı sabitleniyor.
Görüşlerinizi bekliyorum...
Kerem bey tankınıza su eklerken tankdaki su ile aynı sıcaklıkda olmasına özem gösterin. Bunu su eklerken ısıtacağın başka bir suyu ekleyerek elde edebilirsiniz gayet kolay. Eğer şu anda yaptığınız gibi eklerseniz herzaman problemle karşılaşa bilirsiniz.
Tankınız görünümü gayet güzel.Dış filtre mutlaka alın derim. Güle güle büyütün balıklarınızı.
Sade ve göze hoş görünen bir akvaryum...
Doğan Bey önerilerinizi değerlendireceğim.
Aynı şeyi 10 kişi söylüyosa bir bildikleri vardır. Artık dış filtreleri araştırıp, kullanımı hakkında bilgi edinmem gerekecek gibi.
Keşke eski akvaryumumun resmi olsa da Akvaryum.com dan önce, Akvaryum.com dan sonra diye ikisinide gösterme şansım olsa...