Kim demiş hava motorunun sesi durdurulmaz diye ! (Kesinlikle oku)
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2011 15:37
Bazı arkadaşlar sırf sessiz çalışsın diye o kadar para verip eheim gibi hava motoru alıyorlar. Ama artık buna gerek kalmıyacak.
Malzemeler: 1 paket pamuk - 1 paket bant
Yapılışı: pamuğu biraz hava kalacak şekilde hava motoruna sarıyoruz. Sonra kağıt bantla etrafından birkaç tur dolaşıyoruz. Ve sessiz çalışan hava motorunu rahatlıkla kullanabilirsiniz :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2011 22:32
Geçen sene bir arkadaşımız da böyle bir çalışma yapmıştı. Konserve kavanozunun içine yerleştirip içini pamukla doldurup yapmıştı...
Denedim...
Yaptım aynısını ve çalıştırdım. Diğer gün baktım ki çalışmıyor motor durmuş...
Açtım inceledim içini. Motorun içi ısıdan erimiş parçalar yerlerinden oynamıştı... Anlatmak istediğim çok sağlıklı bir yöntem değil...
Pamukla çok sıkı sarmayın ve hava alsın. Aksi durumda hava motorunuzdan olabilirsiniz...
Saygılarımla...
Teşekkür Edenler: [T]127273,sinanistanbul[/T]
+1: [T]128476,mrtcndmrl[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 00:30
Onun sadece ses çıkan yeri alt tabanıdır. Ve alt tabanı kapatma halinde sıcaklığı artacaktır. Ve aynen bütün lehimler erir sıcaktan. Allah muhavaza evi dahi yakar çünkü kablolarda ısınıyor. En güzel hava motoru kullanmayalım agzımızla üfürelim:D:D
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 00:37
[QUOTE=den33]
[QUOTE=cry58]Bantın ıslanma durumu sözkonusu mu?[/QUOTE]
Hava Motorunu sarıyor pamukla ...
[/QUOTE]
Hava Motorunu sarıyor pamukla ...
[/QUOTE]
Kusura bakma özrüm kabahatimden büyük sen hava motoru deyince ben İç filitre zannettim bir karışıklık olmuş.Daha bu konularda yeniyim mazur gör.
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 17:09
Başka kullanıyorum zaten. Yanacaksa ben yakarım :D Ayar oldum zaten hava motoruna:D Az yiyip en iyi motoru almak uğraşmaktan daha iyi bence:D
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 17:34
Yaw kimsemi okumadı şunu. Hava kalacak şekilde sarın diyorum. Hava alan yeri tabandaki delikli yerleri çok az hava gelecek şekilde sararsanız olacaktır. Ben çok az bir şekilde sardım. Ve balıklarımda bende mutluyuz. İnanın sinek sesi kadar birşey kaldı.