Kiriza Black- Emrah07
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 10:24
Fotoğraf:
Boyut (cm):180*60*55h
Kapasite (litre):594
Canlılar: Kiriza Black(4e-16d) - L144(2e-2d)
Malzemeler:New-jet 3000 kafa motoru- 4lt sera siporax
Akvaryum Bakımı: Haftalık düzenli su değişimleri %25
Kullanılan Yemler: Sera Flora, tetra provegatable, tropical forte, osi spiriluna flakes, Tropical granulat,
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Kaya tuzu ve Seachem prime
emrah07 2013-02-11 10:31:22
Boyut (cm):180*60*55h
Kapasite (litre):594
Canlılar: Kiriza Black(4e-16d) - L144(2e-2d)
Malzemeler:New-jet 3000 kafa motoru- 4lt sera siporax
Akvaryum Bakımı: Haftalık düzenli su değişimleri %25
Kullanılan Yemler: Sera Flora, tetra provegatable, tropical forte, osi spiriluna flakes, Tropical granulat,
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Kaya tuzu ve Seachem prime
Yeni bir heyecan yeni bir tür dedik ve yola çıktık. Bantlı balıkların fazlasıyla hoşuma gitmesinden dolayı hiç olmazsa 1 tür elimde olsun istedim. Duboisi masva ve black kiriza arasında git gel ler yaşadım fakat haliyle piyasada çok fazla kaliteli duboisi bulmak zor olduğu için tercihim black kiriza dan yana oldu.
Bu balıkların bana gelmesi, yaşadığım bazı aksaklıklardan dolayı biraz uzadı. Bu konuda sabrettiği için ve bu güzel balıkları bana gönderdiği için Metehan kardeşime ne kadar teşekkür etsem azdır.
Akvaryum yandan sump lı olup Şen Akvaryum imalatıdır. Sultan ablam ve şuayip beye çok teşekkür ederim.
Balıklar cumartesi elime ulaştı bu sabah bir kaç resim çektim. Bazıları biraz formsuz ama adaptasyon sürecini çabuk atlatırsak kısa zamanda da balıkları forma sokmaya çalışıcam.
Sözü fazla uzatmadan bir kac resim paylaşalım..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 10:34
Kardeşim bu ne hız böyle, valla artık biz yaşlandık sizlerin hızına erişmek ne mümkün.
Yeni türün hayırlı olsun, maşallah renkleri ve bantları çok güzel.
Özellikle siyak renk çok güzel çıkmış.
İnşallah kısa sürede bol yavrular alırsın.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 10:45
Emrah kardeşim , Maşaallah diyerek hayırlı olsunla başlamak istiyorum.Yine sarıdan kaçamayıp turuncuya bulaşmışsın.Sende açık renk rahatsızlığı var anlaşıldı
Adaptasyon sürecini atlatınca balıkları forma sokacağını yazmışsın.Sen bari deme kardeşim. Adaptasyonu atlatma halleri bu ise , adaptasyonsuz halleri nasıl olacak merak ettim.Bunlar adaptasyonu bir kaç saat içinde atlatmışlar , forma getir bunları.Senin için Allah'ın izniyle o da basit bir iş.
Sağlıkla bakman dileğiyle , sağlıklı balıklar bol yavrular dilerim.Selamlar , saygılar.
Adaptasyon sürecini atlatınca balıkları forma sokacağını yazmışsın.Sen bari deme kardeşim. Adaptasyonu atlatma halleri bu ise , adaptasyonsuz halleri nasıl olacak merak ettim.Bunlar adaptasyonu bir kaç saat içinde atlatmışlar , forma getir bunları.Senin için Allah'ın izniyle o da basit bir iş.
Sağlıkla bakman dileğiyle , sağlıklı balıklar bol yavrular dilerim.Selamlar , saygılar.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 11:05
Emrah bey hayırlı ugurlu olsun rabbim utandırmasın.Bol yavrulu günler sizlerin olsun.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 11:20
Balıklarınız hayırlı uğrulu olsun. Balıklarınızın bazıları formsuz yazmışsınız ama bence çok ama çok güzeller. Sağlıklı bir şekilde beslemeniz dileğimle.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 13:33
Abi balıkların formları muazzam güzellikde . Maşallah , bol yavrular ...
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 15:51
Vay vay dostum sonunda beklediğimiz balıklarımıza kavustukmu valla Emrah'ım formları iyi gibi görünüyor ama sen daha iyisini bilirsin. Renkleri bantları ilk güne rağmen süper iyi ilerliyosun bakalım başka hangi türleri göreceğiz sende bol yavrulu günler dilerim.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 18:01
Maşallah Emrah bey, harika görünüyorlar hayırlı uğurlu olsun inşallah. Şuan aynı türü bende beslemekteyim bakımları kolay olmakla beraber eğlenceli ve karizma bir tür. Tekrardan hayırlı olsun sağlıklı bol yavrular dilerim.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 21:45