kiriza gold larım...Yeni foto syf 2de video3 de
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2013 22:55
Maşşallah allah nazarlardan korusun yahya abi çok şirinler allah herkese bu guzelıkte bıdıklar nasip etsin saygılar
yasinergut 2013-04-07 22:55:47
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 20:38
Teşekkür ederim ibrahim bey,damızlık oldukları günleride görürüz inşallah.Saygılar...
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 14:02
[QUOTE=Üstüntaş]Hey maaşallah yahyam balıklar nerdeyse damızlık olmuşlar renkleri yerine gelmiş rabbim inşallah yavrularını görmek nasip eder yahyam
saygılarımla.....üstüntaş
[/QUOTE]
[QUOTE=afatih]Maşallah bu krizaların şirinliği beni bitiriyor. İnşallah bu şirin balıklar ülkemizde yaygınlaşır.[/QUOTE]
[QUOTE=Spacy]Yahya bunlar çok güzel olmuşlar maaşallah, inan çok beğendim.
[QUOTE=Bekir Ardıç]Maşallah 41 kere Allah kem gözlerden sakınsın.İnşallah yavrularını da görmek nasip olur.....[/QUOTE]
[QUOTE=Efe Zorba]Balıklarınız harika hele yem yerken canavar gibiler [/QUOTE]
[QUOTE=Akın AKSOY]Yahya abi maaşallah diyorum. Formlarının ve yüzgeçlerinin düzgünlüğü gözden kaçmıyor.
Sağlıklarının devamını dilerim...
[/QUOTE]
saygılarımla.....üstüntaş
[/QUOTE]
İyi dileklerin için teşekkür ederim Mehmet abi,seninde altınlarının tanıtımı geldi geciyor.Saygılar..
[QUOTE=afatih]Maşallah bu krizaların şirinliği beni bitiriyor. İnşallah bu şirin balıklar ülkemizde yaygınlaşır.[/QUOTE]
Teşekkür ederim ederim fatih bey,gercektende cok şirin ve güzel balıklar,İNŞALLAH yaygınlaşır..Saygılar...
[QUOTE=Spacy]Yahya bunlar çok güzel olmuşlar maaşallah, inan çok beğendim.
Eline sağlık balıkların hakkını gerçekten veriyorsun. Dilerim damızlık ve yavru verdikleri günleri en kısa zamanda görmek nasip olur.
[/QUOTE]
Beğendiğine gerçekten çok sevindim abi,iltifatın içinde ayrıca teşekkür ederim,senin gibi önemli bir üstaddan bu güzel çümleleri duymaktan gercekten çok mutlu oldum..SAYGILARIMLA CAN ABİ...
[QUOTE=Bekir Ardıç]Maşallah 41 kere Allah kem gözlerden sakınsın.İnşallah yavrularını da görmek nasip olur.....[/QUOTE]
Amin Bekir kardeşim cümlemizinkini Rabbim korusun.En kısa zamanda şu bombarını patlatsan artık diyorum.SAYGILAR...
[QUOTE=Efe Zorba]Balıklarınız harika hele yem yerken canavar gibiler [/QUOTE]
Teşekkür ederim efe bey,MAŞALLAH canavar gibiler..SAYGILAR..
[QUOTE=Akın AKSOY]Yahya abi maaşallah diyorum. Formlarının ve yüzgeçlerinin düzgünlüğü gözden kaçmıyor.
Sağlıklarının devamını dilerim...
[/QUOTE]
Çok teşekkür edrim akın abi,beğenmene sevindim,akvaryum bahane abi bu hobi sayesinde senin gibi dostlarım oluşu bana ayrı bir haz veriyor ..SAYGILAR...
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2013 19:44
[QUOTE=yasinergut]
Maşşallah allah nazarlardan korusun yahya abi çok şirinler allah herkese bu guzelıkte bıdıklar nasip etsin saygılar
[/QUOTE]
[QUOTE=tropcu]Maşallah ,hızlı ve sağlıklı şekilde büyütürsün inşallah.[/QUOTE]
[QUOTE=Alper07]Damızlık olup yavrularını büyütmek nasip olur inşallah. Saygılar.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Yasin kardeşim,bu güzellikleri yaşamak gercektende insana ayrı bir haz veriyor,heleki bugün ayrı bir güzellik yaşadım,erkek dişi ayrımı yapıldı ve oran beni çok ama çok mutlu etdi,16d 8e 2 adetide şüpheli ama onlarda %80 dişi .Burdan erkek dişi ayrımı yapan Taner VE Bekir Kardeşime teşekkürederim...
[QUOTE=tropcu]Maşallah ,hızlı ve sağlıklı şekilde büyütürsün inşallah.[/QUOTE]
Teşekkür ederim ali bey,iyi temenliniz için saolun..SAYGILAR...
[QUOTE=Alper07]Damızlık olup yavrularını büyütmek nasip olur inşallah. Saygılar.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Alper bey,damızlık altı oldular,damızlık olduğu günleride görürüz heralde..SAYGILAR...
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 20:07
Maşallah Yahya balıklar türünün en güzel örneklerinden.Canlı olarak gördüğüm için balıklar mükemmel olmuşlar . Çok kısa sürede yavru alacağına eminim.