Kış Uykusu_?_
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2007 02:41
Merhaba,
Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki kaplumbağalar doğada zorunluluktan dolayı kış uykusuna yatıyor ve yüzlerce kaplumbağa uyanamıyor.Aklıma şöyle bir şey takıldı:
Allah istemeseydi onlar kış uykusuna yatmazlardı.O zaman neden bizde yatırmıyoruz? Sürekli bu geliyor aklıma.Hep bir cevap arıyorum ama bulamıyorum.Sizden bu konuda yardım istiyorum arkadaşlar.
Saygılar,
Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki kaplumbağalar doğada zorunluluktan dolayı kış uykusuna yatıyor ve yüzlerce kaplumbağa uyanamıyor.Aklıma şöyle bir şey takıldı:
Allah istemeseydi onlar kış uykusuna yatmazlardı.O zaman neden bizde yatırmıyoruz? Sürekli bu geliyor aklıma.Hep bir cevap arıyorum ama bulamıyorum.Sizden bu konuda yardım istiyorum arkadaşlar.
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2007 14:01
Mesajınızda da yazmışsınız zaten zor koşullarda kış uykusuna yattığını.Doğada kaplumbağalar yiyecek bulamadıkları soğuktan hareketleri kısıtlandığı zaman kış uykusuna yatar eğer doğadakış olmasaydı yatmıyacaklar ve avlanmaya devaö ediceklerdir yani ev ortamında kış uykusuna yatırmamak zararlı değil aksine yararlı ev ortamında doğadaki ortamı yaratamıyacağımız için kaplumbağalar kış uykusunda ölebilir. aKvArYuMbEkÇiSi 2007-12-09 14:01:38
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir