Koi & Japon Sağımla Üretim
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2008 01:41
Koi ve Japon Balıklarının Sağma Yöntemiyle Üretimleri
KOI SAĞMA TEKNİĞİ
GOLDFISH SAĞMA TEKNİĞİ
SAYGILAR...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2008 07:15
Güzel bir video olmuş teşekkürler.Sizin gibi elimiz yatkın olurmu bilinmes tabi denemeye cesaret edebilirmiyiz ama siz yaparken çok kolaymış gibi gözüküyor Yararlı bir video.
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2008 11:26
Tebrikler Ahmet Bey. Bu şekilde bir çok eğitici vidolarınızı izledik ve izlemeye devam ediyoruz. Hobinin bu faklı tarafına yaptığınız katkılar için kendi adıma teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm videolarınızı bir alanda toplamanız da güzel olabilir.
Kolay gelsin..
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2008 01:10
Ahmetcim yine süper iş çıkartmışsın, iyiki bende heba olmadı balıklar, senin elinde yeniden hayat buluyorlar yavruların, % 50 si benim unutma.
Bu arada erkek koi çok sağlammış bütün yumurtalar çıkar herhalde, erkek Koi benimki galiba Ahmet dişi japonda.
Teşekkürlerimi sunarım..
Murat Sezgin 2008-03-12 01:32:16
Bu arada erkek koi çok sağlammış bütün yumurtalar çıkar herhalde, erkek Koi benimki galiba Ahmet dişi japonda.
Teşekkürlerimi sunarım..
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2008 19:52
Düşünce ve Yorumlarınız için Teşekkür Ederim.
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2008 20:34
[QUOTE=batuhanbayram]Tebrikler Ahmet Bey. Bu şekilde bir çok eğitici vidolarınızı izledik ve izlemeye devam ediyoruz. Hobinin bu faklı tarafına yaptığınız katkılar için kendi adıma teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm videolarınızı bir alanda toplamanız da güzel olabilir.
Kolay gelsin..
Saygılar...
[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim aslında videoları toplamayı düşündüm ancak farklı konulu videolar , belkide videolar diye ayrı bölüm açılabilir.
Benim gibi video yapan birçok arkadaşımız var öğrettiklerimi saymıyorum özel mesajlarla movie maker öğrettim. Belki bu şekilde olursa videolar toplanabilir hem tüm akvaryum severlerin tanıtıcı videolarını ardı ardına görebiliriz.