Komşi'nin Akvaryum Yapımı
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 17:51
Farklı bi çalışma olmuş.ben beğendim.sanki orta kısımdan uzaylılar inecekmiş gibi:)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 17:51
Taşırma sistemini ortaya koymak sanki çok iyi bir fikir değil gibi yada daya iyi kamufle edilebilirdi diye düşünüyorum. Komşu bu işi bilmiyo, yardım etmek lazım :)
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 18:11
[QUOTE=erciyes][QUOTE=vuslat]Şimdi bunlar tutup sump sistemini ilk çıkaran biziz derler. [/QUOTE]
Hocam adını kesin SUMPİS korlar. Şaka bir tarafada güzel bir çalışma olmuş. Ama ortadaki taşırma bütün güzelliği bozmuş.
Birde ismini aldılar mı tamamdır...
[/QUOTE]Hocam adını kesin SUMPİS korlar. Şaka bir tarafada güzel bir çalışma olmuş. Ama ortadaki taşırma bütün güzelliği bozmuş.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 20:47
Bence akvaryumun genel görünüşü güzel olmuş ama ortadaki o bölme gibi yer olayı tamamen bozmuş:)
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 23:30
slm bence çok güzel bir akvaryum olmuş emeginize saglık ama ortadakı bölme çok kötü durmuş saga alsaymışsınız keşkebirazda küçük yapsaymıştınız
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 00:44
Arkadaşlar Bu akvaryumu yapan yunanlıymış başlıktada belirtilmiş zaten . Yani ALINTI. Yazıları okumadanmı cevap yazıyorsunuz?
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 00:51
[QUOTE=Roland]Arkadaşlar Bu akvaryumu yapan yunanlıymış başlıktada belirtilmiş zaten . Yani ALINTI. Yazıları okumadanmı cevap yazıyorsunuz?[/QUOTE]
Murat Bey ısrarınız bir işe yaramış gibi durmuyor.
Akvaryuma gelirsek, ortadaki taşırma sistemi en azından kamufle edilmiş olsaydı daha güzel olurdu.Ama yinede güzel olmuş.Yapanın eline sağlık.
Saygılar...