konu silinebilir
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2012 14:48
[QUOTE=ecz_05]Maşallah.Burhan ercan la black krizaları konuşıyoduk.Sizin linki gönderdi.Bu ne muhteşem tank.Birkaç frontosa ve yerli halktan birileriyle tam tanganyika olur valla.black krizalardan ziyade leptosomalarınız dikkatimi çekti
[QUOTE=katakumpe]Maşallah gerçekten balıklara da size de.
Bu arada kitumbaları nerden temin ettiniz acaba?
[/QUOTE]
[QUOTE=Ali AKGÜN] Maşallah harika güzel canlı ve kareler. Eline emğine sağlık. [/QUOTE]
süperler.renkler formlar süper.MAŞALLAH.Bol yavrulu sağlıklı yetiştirmenzi dilerim.
[/QUOTE]teşekkur ederim gzl süzlerınız için niyetim vardı yavru frontoza eklemeye ama kısmet olmadı dahada karıştırmak istmedım [QUOTE=katakumpe]Maşallah gerçekten balıklara da size de.
Bu arada kitumbaları nerden temin ettiniz acaba?
[/QUOTE]
sağollun teşekkurler kıtumbaları formda şerih ibrahım beyden aldım yavruyken
[QUOTE=Ali AKGÜN] Maşallah harika güzel canlı ve kareler. Eline emğine sağlık. [/QUOTE]
sağolsın ali teşekkurler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2012 17:34
Veda ettik ıkolaya black krizaya geriye kalanlar
Leptosoma Jumbo Blackbee - Leptosoma Kitumba - Mzuri Kum Kelebeği
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 18:25
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 18:42
Hayırlı uğurlu olsun kardeş.Harika görüntüler.Yavrularını da görmek kısmet olur inşallah.
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 10:26
[QUOTE=Oasis]Hayırlı uğurlu olsun kardeş.Harika görüntüler.Yavrularını da görmek kısmet olur inşallah.[/QUOTE] Sağol abi allahrazı olsun
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 13:44
Hocam kocaman bir MAAŞALLAH makinenin pozlamasındanmı renkler boyle keskin çıktı eğer çıplak gözlede renkleri böyle ise benimkileri çöpe dökcem
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 14:45
Hayırlı uğurlu olsun inşaAllah bol bol yavru alırsınız balıklarınız harika görünüyorlar. Tropheus a en yakın zamanda bende geçicem bu balıklar bir başka güzel.
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 16:55
[QUOTE=ercangngr]Hocam kocaman bir MAAŞALLAH makinenin pozlamasındanmı renkler boyle keskin çıktı eğer çıplak gözlede renkleri böyle ise benimkileri çöpe dökcem
[/QUOTE]
[QUOTE=Sibleli]Hayırlı uğurlu olsun inşaAllah bol bol yavru alırsınız balıklarınız harika görünüyorlar. Tropheus a en yakın zamanda bende geçicem bu balıklar bir başka güzel.[/QUOTE]
[QUOTE=OSMANLI]Hayırlı olsun ama anlayamadım sahibindende ilan gördüm satıyorsunuz galiba ...[/QUOTE] Sağolasın İbrahim bey evet satıyorum ilanda bu yuzden actım satmadan once bi tanıtım yapıyım dedim
teşekkur ederım renkleri fotoğraftakıler gibi fotoğrafların hiç bir şekilde oynama yapılmadı
[QUOTE=Sibleli]Hayırlı uğurlu olsun inşaAllah bol bol yavru alırsınız balıklarınız harika görünüyorlar. Tropheus a en yakın zamanda bende geçicem bu balıklar bir başka güzel.[/QUOTE]
Cok teşekkuer ederım sağol güzeldir trop en kısa zamanda trop ailesine bekleriz
[QUOTE=OSMANLI]Hayırlı olsun ama anlayamadım sahibindende ilan gördüm satıyorsunuz galiba ...[/QUOTE] Sağolasın İbrahim bey evet satıyorum ilanda bu yuzden actım satmadan once bi tanıtım yapıyım dedim
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2013 17:43
Tesekkur edrim sagollun
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 11:18
[QUOTE=meck]
F1 R.R.Kantalanbalarım 7-8-9 cm
Maaşallah allah nazardan saklasın kardeşim çok güzel balıklara sahipsin gün geçtikçe çok daha güzel olacaklarına adım gibi eminim. Umarım her şey gönlünce olur.
Fotoğraflar da yine konuşuyor valla diyecek söz bulamıyorum Tebrikler.