Kral Moba [Mobadan Ayrılık Zamanı.25 sayfada]
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 21:41
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 10:40
Hayırlı olsun Abdullah bey,güzel ve safkan balıklar edinmişsiniz.Sağlıklı ve bol yavrulu beslemenizi dilerim.
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 19:19
Maşallah maşallah allah esirgesin.Gerçekten safkan bir koloni.Bol bol yavrusunu alırsınız inşallah...
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2013 11:37
Allah sağlıklı bir şekilde beslemeyi nasip etsin.Erkek muhteşem ötesi.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2013 11:14
Bu arada resimlere gösterilen özene dikkat çekmek ve sizi tebrik etmek isterim.Bu süper erkeği ,1. sayfada konu başlangıcındaki resimlerde hatırlayan var mı?
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2013 16:01
Güngör bey sizin ve değerli hobici arkadaşların yorumları için çok teşekkür ederim.Bu son resileri paylaştığım kolonimi yeni getirtim.Diğer iki eski resimlerden paylaştığım kolonim ayrı bir akvaryumda.Ayrıyeten 2,5 yaşında da gen bir kolenim var hatta 15 gün önce bana bir süpriz yaparak 34 adet yavru verdiler.Diğer kolonileriminde en kısa zamanda resimlerini sizlerle paylaşacağım.Resmimler ve videoya gelince bunların çekimlerini Cep Telefonuyla çektiğim için istediğim görüntüleri tam yakalayamıyorum.En kısa zamanda iyşallah kendime kalitelibir makine alacağım.Burdan tüm hobici arkadaşlara ve sizlere tekrar saygı ve sevgilerimi sunar sizlerin bu değerli yorumlarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim.