Kriza Gold Harem'ligi 5e11d YENİ RSM SYF.4
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 11:58
Balıkların kalitesi belli ama aynı ilangilerdeki dert ışıklandırman zayıf genco
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 14:13
[QUOTE=GÖKHAN ÖZDEMİR]Balıkların kalitesi belli ama aynı ilangilerdeki dert ışıklandırman zayıf genco[/QUOTE]
Arkadaş her seferinde böle yapıon :)) Ozaman alcan bi flo gelecen al kardeşim dicen heheheh :))
[QUOTE=BuğraKarayazılı]Masallah guzel harem.Daha iyi bir isiklandirma ile daha guzel sonuclar alacaginizi dusunuyorum.[/QUOTE]
En sonunda ne bulduysam bağlıcam ışıklandıracam o akvaryumu valla merak etme :)))
1 Fotoğraf ekliyim bari
bar0n 2012-10-19 14:16:10
Arkadaş her seferinde böle yapıon :)) Ozaman alcan bi flo gelecen al kardeşim dicen heheheh :))
[QUOTE=BuğraKarayazılı]Masallah guzel harem.Daha iyi bir isiklandirma ile daha guzel sonuclar alacaginizi dusunuyorum.[/QUOTE]
En sonunda ne bulduysam bağlıcam ışıklandıracam o akvaryumu valla merak etme :)))
1 Fotoğraf ekliyim bari
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 14:23
Mustafa ufaklar maşalalh büyüklere yaklaşmış çok bi fark yok aslında, işin güzel yanı snaırım ufaklarda dişi çok halen renkleri solgun blaıklar 99% dişi, güle güle besle artık 4-5 ay içinde üretime geçersin inşallah. Gökhan abi ışığa dem vurmuş ama kiriza gold kiriza golddur bence, formda ve sağlıklı olduktan sonra biliyorsun iyisi kötüsü yok.
Führer 2012-10-19 14:24:04
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 14:39
[QUOTE=Führer]
Mustafa ufaklar maşalalh büyüklere yaklaşmış çok bi fark yok aslında, işin güzel yanı snaırım ufaklarda dişi çok halen renkleri solgun blaıklar 99% dişi, güle güle besle artık 4-5 ay içinde üretime geçersin inşallah. Gökhan abi ışığa dem vurmuş ama kiriza gold kiriza golddur bence, formda ve sağlıklı olduktan sonra biliyorsun iyisi kötüsü yok.
[/QUOTE]Balıklara en ufak lafım yok zaten Mustafa mükemmellerhernekadar ışıkta renkleri daha güzel çıksada ben birazda bu çocuğu kızdırmak için yazdım.
[/QUOTE]Balıklara en ufak lafım yok zaten Mustafa mükemmellerhernekadar ışıkta renkleri daha güzel çıksada ben birazda bu çocuğu kızdırmak için yazdım.
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 14:42
[QUOTE=GÖKHAN ÖZDEMİR]
[QUOTE=Führer]
[/QUOTE]Balıklara en ufak lafım yok zaten Mustafa mükemmellerhernekadar ışıkta renkleri daha güzel çıksada ben birazda bu çocuğu kızdırmak için yazdım.[/QUOTE]
Sana ozaman ışıksız bir foto kapak olsun Genco :))))
[/QUOTE]Balıklara en ufak lafım yok zaten Mustafa mükemmellerhernekadar ışıkta renkleri daha güzel çıksada ben birazda bu çocuğu kızdırmak için yazdım.[/QUOTE]
Sana ozaman ışıksız bir foto kapak olsun Genco :))))
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 14:53
[QUOTE=GÖKHAN ÖZDEMİR]
[QUOTE=Führer]
Kıskandın bence haha :D İşin şakası takibi de ama bazı akıllılar benim balıklarım orjinal lekesiz milletinki tü kaka diyolar :D Komik ama var böleleride.
Führer 2012-10-19 14:55:31
Kıskandın bence haha :D İşin şakası takibi de ama bazı akıllılar benim balıklarım orjinal lekesiz milletinki tü kaka diyolar :D Komik ama var böleleride.
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 15:20
Valla adaş ben açık sölüyorum şuan illakı gelişme evresinde olan balıklarım'ın 4-5 tanesinde kuyruk tarafında siyahlıklar var onun haricinde hepsi muazzam'lar ha iddia ediyorum bu balıklar 7-8-9 cm lere geldiğinde böle bi renk içerisinde olmayacaklar o yüzden şuan balıklarım sağlıklı olsun bana yeter :)
Bu arada al sana bakteri veriyim biraz kriza gold'lu bakteri :))))
Bu arada al sana bakteri veriyim biraz kriza gold'lu bakteri :))))
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2012 02:35
Maşallah Mustafa konunu yeni gördüm balıkların gerçekten güzeller inşşallah bol bol yavrularını görürsün .
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2012 12:51
MAŞALLAH barandoruk 2012-10-23 12:52:10
Çok güzel çıkmışlar maşallah...
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2012 13:00
Maşallah. Mustafa kardeşim ,altınları sergilemişin sarı sarı kızların boy boy foto vermiş sağlıklı bol bol da yavru alman dileğimle kayseriden selamlar.