Kriza Gold Kolonim
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 12:40
Süperler evinize Tanganika Gölü inşa etmişsiniz.Allah nazarlardan saklasın.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2011 11:09
Öncelikle tebrik ederim hüseyin bey rabbim nazarlardan saklasın. Çok özel ve güzel bir tür besliyorsunuz ancak dikkatimi çeken bir kaç birşey oldu.
Akvaryumunuzda kullanmış olduğunuz kum nedir ? ve akvaryum dekorunuzu çok ilginç bulmadım dersem yalan olur içerisindekiler canlı bitki değil sanırım bu kadar narin ve özel bir tür beslediğiniz akvaryumunuza cansız bitkiler sizce hiç oldumu ya:( Kaya düzeninizde çok ilginç balıkların belliki keyfi bayağı yerinde ama nacizane fikrimi söylemek istedim. Allah utandırmasın. Bol bol yavrular nasip olur inşallah.
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2012 00:43
Maşallah hüseyin abi arif abi ve sen bu işin üstesinden gelip harika balıklar alıp ve onlardan sayılı kşilerin göreceği balıklardan alıp türkiyede ilk üreten olmayı başardınız bir örneğini ben vereyim petrogromis red bulupointi ilk üreten ve suanda yavrusu mevcut olan ilk hobicisiniz bu nasıl bir duygu anlatırsan sevinirim abi sen bizim oraya gelip gide gide balıkların özelini vede güzellerini toplamısın maşallah:).
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2012 11:34
Hüseyin bey maşallah sahip olduğunuz türler çok güzel. Kriza goldlardan alınan yavrular içinde ayrı bir tebrik.. Başarılarınızın ve kolonilerinizin resimlerini bekliyoruz saygılar.
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2012 21:44
Maşallah balıklarınıza diyecek söz yok türünün en son örneği zaten ama üzülerekte olsa haddim olmuyarakta olsa o balıkalra o dekor hiç yakışmamış daha şık bir akvaryuma layık balıklarınız balıkalrnız yavrularıda kendi saldığına göre sizi baya mutlu ediyor olabilir ama dekor 10 üzerinden 2 vasat
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2012 22:49
Son durum nedir? güncel fotoğraf varmı acaba?