Kuluçka Makinelerim sizce nasıl?
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2013 02:30
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2013 05:00
Hocam cahilligime veer genelde canlı doğuran besliyorum bu hangi balığın yumurtası ve onlar nekadar sürede balığa donusuyo nasil oluyo bu arada tebrik ederim guzel olmus
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2013 09:42
Çok sistematik olmuş.Tebrikler.Gayet güzel.
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2013 12:36
[QUOTE=mygegal]Hocam cahilligime veer genelde canlı doğuran besliyorum bu hangi balığın yumurtası ve onlar nekadar sürede balığa donusuyo nasil oluyo bu arada tebrik ederim guzel olmus [/QUOTE]
bu yumurtalar yunus balığının yumurtaları ve 15-20 gün arası balığa dönüşüyolar bu dönüşüme şahit olmak kelimelerle anlatılmayacak bi duygu...
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2013 18:06
[QUOTE=volkandolcek][QUOTE=mygegal]Hocam cahilligime veer genelde canlı doğuran besliyorum bu hangi balığın yumurtası ve onlar nekadar sürede balığa donusuyo nasil oluyo bu arada tebrik ederim guzel olmus [/QUOTE]
bu yumurtalar yunus balığının yumurtaları ve 15-20 gün arası balığa dönüşüyolar bu dönüşüme şahit olmak kelimelerle anlatılmayacak bi duygu...
[/QUOTE]
oooo hocam sen ne diyosun ya eger dediğin gibiyse allahin mucizesine tanik oluyorsun resmen tebrik ederim allah nazardan saklasin :)
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2013 20:44
volkan kardeşim bardağın üzerindeki siyah madde nedir .? biraz bilgi verirmisin sır gibi saklamışsın :)
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2013 23:05
Bardakların üzerinde biyolojik sünger var kalın gözenekli olması önemli nokta.