Kupon Bembalarım artık serdar beyin
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2013 19:08
Muhteşem gözüküyolar Ali abi bendede senın bembaların yavrularından var yenıbosnadaki antepli abiden almıstım yenı yenı yumurta tutmaya başlıyolar inş. onlar da böyle güzel renklere kavuşur.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2013 14:52
Ali kardeşim, bemba yarularından aldım 20 tane kadar, akvaryum henüz gelmedi o nedenle az alabildim, bir dahaki ağızdan en az 30 adet istiyorum o zamana kadar akvaryumda hazır olur. Kendisine bu kadar güzel balık beslediği ve bizide balık sahibi yaptığı için teşekkür ediyorum.
kartalli 2013-04-02 14:57:56
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 11:00
Bembalarımı araba alacağımdan dolayı Forumdan serdar Abiye vermiş bulunmaktayım. Bu güzel kanın bozulmaması amacıyla 50 adet yavrusunu kendime ayırdım ve büyüteceğim. İnşallah 1 sene sonra bu balıkların yavrularının buradan tanıtım yapma fırsatını yakalarım. Tüm arkadaşlarıma güzel yorumları ve bantlı balıklara verdikleri destekten ötürü teşekkür ederim.
Sağlıcakla kalın.
Sağlıcakla kalın.
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 11:38
Her iki taraf içinde hayırlı olsun,Ali kardeşim.
Forumun en güzel Bemba kolonisine sahip olduğu içinde, Serdar beyi kutlarım.
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 18:34
Serdar abi Hayırlı uğurlu olsun aldığın balıklar çok güzel.. Hayrını gör abi ,kutluyorum..1 posta yavrusuda bende bu canavarların 4 5 cm ken bile süperler..
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2013 09:48
Ali bey gerek balık gerek tank olarak her ikiside muhteşem başarılarınızın devamını diliyorum ALLAH zeval vermesin.