Kupon Bembalarım artık serdar beyin
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2013 14:49
Bugün fotoğraf çekmeye çalışıcam hatırlattığın için saol.
Bu ara ağızları doluydu o yüzden pek fotograf çekmek istememiştim. Ama bugün bir deneyim.
Bu ara ağızları doluydu o yüzden pek fotograf çekmek istememiştim. Ama bugün bir deneyim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2013 14:52
[QUOTE=Ali AKGÜN]Bugün fotoğraf çekmeye çalışıcam hatırlattığın için saol.
Bu ara ağızları doluydu o yüzden pek fotograf çekmek istememiştim. Ama bugün bir deneyim.[/QUOTE]
Valla halen iddalıyım gördüğüm en güzel 2ci bemba kolonisi, 1cisini sen de biliyorsun:)
Bu ara ağızları doluydu o yüzden pek fotograf çekmek istememiştim. Ama bugün bir deneyim.[/QUOTE]
Valla halen iddalıyım gördüğüm en güzel 2ci bemba kolonisi, 1cisini sen de biliyorsun:)
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 15:03
Bemba değil bomba bunlar...
siyi 2013-01-24 15:06:45
Geçen internette bir yerde bemba satışı gördüm. Böyle bir bemba varmıdır diye merak edip sordum bembaların kendi resmimi diye. Sonra temsili resim olduklarını öğrendim.
Bunlarda çok harika balıklar, bantları mükemmel. Görünce insanın iştahı açılıyor. Milyon kere Maşallah Allah devamına erdirsin....
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 22:26
Ali ben merakla bekliyorum balıkların durumlarını.
Kolaylıklar dilerim.
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2013 23:15
NAsip olursa br iki güne kadar bemba kolonimin son halini paylaşacağım. Ve takdiri sizlere bırakacağım.
Devamlı tanıtımlarımdan bildiginiz black kriza tankıma aldım bembalarımı daha geniş bir akvaryumda sizlere bembaları tanıtmak istedim. Kusuruma bakmayın daha dün taşıdım balıkları 1 iki gümne kadar tanıtım şenlenecek.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=kDUh8Q67tWQ&feature=youtu.be[/VID]Ali AKGÜN 2013-02-04 00:48:56
Devamlı tanıtımlarımdan bildiginiz black kriza tankıma aldım bembalarımı daha geniş bir akvaryumda sizlere bembaları tanıtmak istedim. Kusuruma bakmayın daha dün taşıdım balıkları 1 iki gümne kadar tanıtım şenlenecek.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=kDUh8Q67tWQ&feature=youtu.be[/VID]
Balıkların bu akvaryumda ilk günü ve bu video bir başlangıç...
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2013 00:56
Abi video 2 sn mi olmuş benim makinada bi problem mi var?
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2013 01:04
Maşallah abi gerçekden harikalar.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2013 08:45
Çok güzeller MAŞALLAH hayırlı olsun ...
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2013 13:01
Bugün çok daha güzel video çekeceğimi umuyorum. Bugün akvaryumdaki 2. günleri olacak.
Bu arada güzel yorumunlarınız için teşekkkür ederim. ütfen maşallahlarınızı esirgemeyini.